​​După trei zile în care am avut parte de mai multe meciuri de simplu ale sportivilor români (Copil și Tecău au jucat și la dublu masculin), a venit rândul fetelor să concureze în probele de dublu de la Roland Garros. Andreea Mitu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru vor reprezenta România, miercuri, atât pe tabloul de dublu feminin, cât și la dublu mixt.

HotNews.roFoto: Hotnews

Programul de miercuri al româncelor:

Terenul 5:

Andreea Mitu/Yulia Putintseva (România/Kazakhstan) vs Daria Kasatkina/Anett Kontaveit - primul meci de pe acest teren, va începe la ora 12:00

Terenul 8:

Raluca Olaru/Franko Skugor (România/Croația) vs Kveta Peschke/Wesley Koolhof (Cehia/Olanda) - al patrulea meci de pe acest teren (ultimul)

Terenul 10:

Irina Begu/Mihaela Buzărnescu (România, favorite nr. 14) vs Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko (Ucraina/Letonia) - al doilea meci de pe acest teren

Mihaela Buzărnescu/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) vs Darija Jurak/Austin Krajicek (Croația/SUA) - al cincilea meci de pe acest teren (ultimul)

Click aici pentru a vedea programul complet al zilei de miercuri de la Roland Garros.

Competiția de la Roland Garros poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.