După trei finale pierdute, Simona Halep și-a îndeplinit visul la Roland Garros. A câștigat primul său titlu de Grand Slam după o finală de poveste cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. După 40 de ani, imnul României a răsunat din nou la Roland Garros, acolo unde Virginia Ruzici a cucerit trofeul în 1978.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Simona Halep, campioană la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens) - Primul titlu de Grand Slam, vis îndeplinit

Lungul drum al fericirii

Simona Halep despre alte posibile titluri de Grand Slam: "Am curaj și am încredere să spun cu voce tare că orice se poate și dacă s-a putut astăzi"

Andrea Petkovic, mesaj dur după victoria Simonei Halep: "Pentru toți haterii: să vă înghițiți cuvintele!"

FOTO VIDEO "Umanizarea" lui Darren Cahill - Reacțiile australianului în timpul finalei de la Roland Garros

Reacții din lumea tenisului după titlul cucerit de Halep: "Meriţi atât de mult acest moment"; "O ambasadoare pentru sportivitate în tenisul feminin"

VIDEO Momente emoționante pe "Philippe Chatrier" - Simona Halep, trofeul și imnul României

Gheorghe Popescu, despre finala de la Roland Garros: "Am avut impresia că meciul se joacă la Bucureşti. Hagi făcea pe antrenorul din tribună"

Nadia Comăneci, convinsă să meargă la Roland Garros de evoluția Simonei în semifinala cu Muguruza: "Aveam o presimţire. Venise rândul ei"

Presa internațională laudă performanța Simonei Halep de la Roland Garros: "Visul a devenit realitate pentru Halep în fantezia French Open"

Roland Garros: "O campioană, 10 cifre" - Statisticile succesului obținut de Halep la Paris

FOTOGALERIE

Finala Roland Garros 2018: Simona Halep vs Sloane Stephens

Sursa foto: wtatennis.com; Twitter WTA