​​Simona Halep s-a antrenat pe Suzanne Lenglen cu un stângaci înainte de disputa din sferturile Roland Garros-ului cu Angelique Kerber. Ziarul oficial al competiției prefața astfel partida dintre cele două: "Va fi un duel al defensivelor".

Simona Halep, antrenament pe LenglenFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Liderul mondial a început cu câteva minute mai devreme ultimul antrenament pe care l-a susținut înainte de importantul meci cu Angie Kerber din sferturile Grand Slam-ului parizian. Din dorința de a intra mai bine în atmosfera meciului, Simona le-a cerut organizatorilor un sparring partner de mâna stângă.

Halep a insistat pe durata ședinței de pregătire pe retur, adversarul din antrenament servind cu mult kick. Nu au lipsit nici vole-urile din preajma fileului sau smash-urile.

Aproape la toate antrenamentele de la Paris, Simona încheie cu câteva mingi primite de la Darren Cahill. Halep a exersat la ultimele sale lovituri forehand-ul decisiv, lovit de undeva din interiorul terenului (un metru, un metru jumătate în fața baseline-ului). Au fost atât execuții inside-in, cât și inside-out.

La final, Darren l-a puțin și pe tatăl Simonei, căruia i-a trimis mingi în tribună, iar acesta a încercat să le lovească cu capul.

"42 de minute i-a luat Simonei pentru a-și regla loviturile (n.r. e vorba de durata setului pierdut cu Alison Riske). Apoi au urmat seturi în care nu a mai stat la discuție cu adversarele - cu excepția primului din confruntarea cu Andrea Petkovic (7-5 pentru liderul mondial). Dubla finalistă de la Paris este în mod evident favorită să câștige, ținând cont și de faptul că zgura nu este neapărat suprafața favorită a lui Angelique. Va fi un duel interesant al defensivelor" - se precizează în ziarul oficial al Grand Slam-ului de la Paris.

"Voi încerca să fiu agresivă, sunt conștientă că mă va aștepta un meci dificil. Trebuie să profit de ocaziile care mi se vor ivi" - Angelique Kerber.

Halep vs Kerber va fi primul meci al zilei de pe Lenglen, urmând să fie în direct pe Eurosport și LiveText pe HotNews.ro de la ora 15:00 (ora României).