Pe terenul 13 (situat la "adăpostul" legendarului Suzanne Lenglen) Simona Halep a susținut ultimul antrenament înainte de meciul cu Taylor Townsend (SUA - 72 WTA), dispută contând pentru turul doi al turneului de la Roland Garros. În principiu, liderul mondial a executat, pe cât posibil, toate loviturile pe care le-ar putea avea de făcut într-un meci, dar a insistat pe retur (atât de pe partea de backhand, cât și pe cea de forehand).

Simona Halep si Darren Cahill (5)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Colegul de antrenament al Simonei a fost un jucător francez de 21 de ani, care participă în special la turneele de tip ITF - Ronan Joncour - (detalii auzite într-o discuție cu Darren Cahill).

Cunoscut drept un tip foarte atent la detalii, antrenorul australian a dialogat pret de câteva minute cu sparring-partnerul Simonei, dorind să afle cât mai multe despre el.

Antrenamentul a durat o jumătate de oră, iar la el au participat atât părinții Simonei, cât și Virginia Ruzici, managerul liderului mondial.

Aici poți vedea programul complet al zilei de joi.

Programul de joi al jucătoarelor din România:

Simona Halep (1 WTA) vs Taylor Townsend (72 WTA)/ a treia partidă de pe arena Philippe-Chatrier - ar putea începe în jurul orei 15:00

Simona Halep a întâlnit-o o singură dată pe Taylor Townsend, în 2017, în primul tur de la Cincinnati, unde s-a impus cu 6-4, 6-1.

Irina-Camelia Begu (40 WTA) vs Shuai Zhang (27 WTA)/ ultima partidă de pe Terenul 18

Singura confruntare anterioară dintre Begu și Zhang a avut loc în 2014, în primul tur de la Madrid, unde românca s-a impus cu 6-4 7-5.

Ana Bogdan (66 WTA) vs Angelique Kerber (12 WTA)/ ultima partida de pe Terenul 7. Va fi prima confruntare dintre cele două jucătoare.

Irina Bara & Mihaela Buzarnescu vs Xenia Knoll (SUI) & Anna Smith (GBR)/ a doua partidă de pe Terenul 5

Barbora Krejcikova (CZE) & Katerina Siniakova (CZE) [6] vs Vera Lapko (BLR) & Raluca Olaru/ a doua partidă de pe Terenul 15

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului de la Roland Garros.

Fotografii realizate cu noul HTC U12+