Dacă ai pe lista preferaților unul din jucătorii "îmbrăcați" de cei de la Nike, atunci vei căuta degeaba echipamentul acestora în complexul de la Roland Garros. Turneul parizian are contract cu două firme rivale (n.r. Adidas și Lacoste), doar produsele acestora putând fi găsite la numeroasele reprezentanțe din vecinătatea arenelor. Rafael Nadal, Maria Sharapova, Simona Halep și Serena Williams nu pot fi "găsiți" lângă Chatrier sau Lenglen, fiind nevoie de o "vizită" până pe Bulevardul Champs-Élysées pentru a le cumpăra tricourile sau încălțările.

Rafa si Maria la magazinul NikeFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Prețuri pe măsura faimei

În ton cu evenimentul în desfășurare, reprezentanța producătorului american de pe Champs-Élysées te primește cu ipostaze din tenis, Rafael Nadal și Maria Sharapova fiind prezentați pe imensele plasme de la intrare.

Campania de Roland Garros este construită în jurul celor care vând cel mai bine în acest moment la nivel mondial (ne referim desigur la tenis, iar aici ne permitem să-l scoatem din discutie pe Roger Federer, acesta neparticipând la competiția pariziană), la mare căutare fiind colecțiile care poartă semnătura Nadal și Sharapova.

Cei doi (Rafa și Masha) ocupă mare parte din sectorul dedicat tenisului, însă într-un colț putem găsi și echipamentul în care evoluează Simona Halep, liderul mondial. Nefiind o colecție realizată special pentru Simona (au și multe alte jucătoare aceleași piese vestimentare), echipamentul purtat de Halep este mai iefin decât cel al Sharapovei.

Tricoul Simonei este 55 de euro, iar fusta 50. Dacă vorbim de Masha, încălțările sunt 140 de euro, iar rochița este 120 de euro.

Câștigător de zece ori la Paris, Nadal are toată colecția pentru Roland Garros pe manchine, prețurile fiind următoarele: 130 pantofii pentru Paris, tricoul - 75 de euro, bluzonul este 120 de euro, iar o șapcă - 28 de euro.

Cu toate că nu participă la Roland Garros, Federer are colțul său de magazin: tricoul este 75 de euro, iar încălțările 140 de euro. O șapcă poate fi achiziționată cu 35 de euro.

Sponsorizat de o firmă rivală - Lacoste, Novak Djokovic "se află" la mică distanță de rivalii Federer și Nadal, reprezentanța firmei franceze putând fi găsită la zeci de metri distanță. Tricoul purtat de sârb la Paris costă 95 de euro.

Echipamentul Serenei, doar comandat online

În stilu-i caracteristic, Serena Williams știe cum să atragă toate privirile (pozitiv sau negativ, asta stabilește fiecare după criteriile personale). De aceasta dată a fost vorba de echipamentul de joc și mai puțin de evoluția în sine.

Îmbrăcăminte purtată de americancă la Paris nu poate fi însă găsită la reprezentanța celor de la Nike, acesta putând fi comandată doar online. Cu toate acestea, Serena poate fi "văzută" pe unele din străzile Parisului, pe afișe imense.

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului de la Roland Garros.

Fotografii realizate cu noul HTC U12+

Încălțările lui Nadal

Tricoul purtat de Simona

Rochița Mariei Sharapova

Fusta Simonei

Tricoul Simonei

Tricoul de joc al lui Rafa

Tenisul, la loc de cinste

Standul dedicat Simonei

Nadal și Sharapova, imaginea reprezentanței Nike