Bayern Munchen - Union Berlin, meci restant contând pentru etapa a 13-a din campionatul Germaniei, este programat, miercuri, 24 ianuarie, de la ora 21:30, pe Allianz Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bayern Munchen are prima şansă în faţa lui Union Berlin, într-o restanţă a etapei a 13-a din Bundesliga, meciul programat iniţial pe 2 decembrie 2023 fiind amânat din cauza condiţiilor meteorologice de la acea dată.

Bayern Munchen este pe locul 2, cu 41 de puncte acumulate după 17 partide, la 7 puncte în urma liderului Bayer Leverkusen, care are un meci în plus disputat, şi vine după trei victorii şi două înfrângeri (singurele din acest campionat) în ultimele cinci etape, iar în cea mai recentă a pierdut pe teren propriu în faţa lui Werder Bremen, scor 0-1.

În acest interval de timp, bavarezii s-a impus în ultimul meci al Grupei A din Champions League, 1-0 în deplasare cu Manchester United, şi s-au calificat de pe locul 1 pentru optimile de finală ale competiţiei, în care vor disputa o „dublă” cu Lazio Roma.

Echipa antrenată de Thomas Tuchel are şapte succese, o remiză şi un eşec în meciurile disputate acasă în acest sezon din Bundesliga, iar cel mai bun marcator al ei şi al campionatului este Harry Kane, cu 22 de goluri.

Union Berlin ocupă locul 15, cu 14 puncte după 16 meciuri (în afară de restanţa cu Bayern Munchen, din deplasare, mai are încă una, acasă, cu Mainz), fiind în acest moment la 3 puncte peste ultimele trei clasate, care au câte 11 puncte (Mainz, Koln şi Darmstadt; locul 16 dispută barajul de menţinere-promovare în Bundesliga, iar locurile 17 şi 18 retrogradează direct în 2.Bundesliga).

În ultimele cinci etape din campionat, echipa antrenată de Nenad Bjelica a înregistrat două victorii, două rezultate de galitate şi o înfrângere, în cea mai recentă reuşind o remiză pe terenul celor de la Freiburg, scor 0-0 (în acest interval a jucat de două ori în Grupa C din Champions League, 1-1 cu Braga în deplasare şi 2-3 acasă cu Real Madrid; a terminat pe locul 4, cu doar 2 puncte).

În partidele disputate în deplasare în actualul campionat, Union Berlin a bifat un succes, un egal şi şase înfrângeri, iar golgheterii echipei sunt Kevin Behrens şi Robin Gosens, fiecare cu câte patru reuşite în Bundesliga.

În edişia trecută de campionat, cele două echipe au terminat la egalitate în tur, la Berlin, scor 1-1, pentru ca, în retur, la Munchen, Bayern să se impună în faţa lui Union cu 3-0.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul Total Goluri Peste 2,5: cel puţin trei goluri marcate în meciul Bayern Munchen - Union Berlin.

Bayern Munchen - Union Berlin Total goluri: peste 2,5


Cotă 1,40


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol