Leicester - Huddersfield, meci contând pentru etapa a 26-a din liga a adoua a Angliei, este programat, luni, 1 ianuarie, de la ora 17:00, pe King Power Stadium.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Leicester, lider detaşat în clasament, este favorită certă în partida de pe teren propriu cu Huddersfield, care luptă pentru evitarea retrogradării; ba, mai mult, liderul din Championship pare a fi de neoprit în cursa spre revenirea după doar un sezon în Premier League.

Leicester este pe locul 1, cu 62 de puncte, opt peste a doua clasată, Ipswich Town şi 11 peste echipa de pe 3, Southampton, în condiţiile în care la finalul sezonului primele două promovează direct, iar cele de pe poziţiile 3-6 dispută un play-off în sistem eliminatoriu pentru desemnarea celei de-a treia promovate.

Echipa lui Enzo Maresca are şapte victorii şi două remize în ultimele nouă partide din campionat (n-a mai pierdut de pe 11 noiembrie, 0-1 în deplasare cu Middlesbrough), iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Cardiff, scor 2-0 (are doar trei înfrângeri în cele 25 de runde disputate până acum).

În partidele disputate pe teren propriu în această stagiune din Championship, Leicester a bifat 10 succese şi două eşecuri, iar cei mai buni marcatori ai „vulpilor” în campionat sunt Kiernan Dewsbury-Hall şi Stephy Mavididi, fiecare cu câte opt goluri.

De menţionat că, în acest moment, cu 50 de goluri marcate şi 17 goluri primite, Leicester are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din liga a doua a Angliei!

Huddersfield ocupă locul 21, cu 25 de puncte, cu patru peste Quenn’s Park Rangers, care este pe 22, prima poziţie direct retrogradabilă (vor merge în League One echipele care vor temrina pe 22, 23 şi 24), şi vine după un succes, un rezultat de egalitate şi trei eşecuri în ultimele cinci partide din campionat, iar în runda precedentă a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Middlesbrough.

Echipa pregătită de Darren Moore are două victorii, cinci remize şi cinci înfrângeri în meciurile disputate în deplasare în actualul campionat, iar golgheterii ei sunt Delano Burgzorg şi Michal Helik, fiecare cu câte şase reuşite în Championship.

În partida din tur, disputată pe 12 august, Leicester s-a impus pe terenul celor de la Huddersfiled cu 1-0, graţie reuşitei lui Mavididi (73).

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Leicester - Huddersfield.

Leicester - Huddersfield


1
Cotă

1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol