FCU 1948 Craiova - FCSB, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei C din Cupa României, este programat, joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCU 1948 Craiova (4 puncte) şi FCSB (4 puncte) se întâlnesc într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală din Cupa României, dintr-o grupă din care mai fac parte Oţelul Galaţi (4 puncte), Dinamo (2 puncte), Bihor (1 punct) şi Zalău (nicun punct).

FCU Craiova are 4 puncte şi golaveraj 2-1, după o victorie, 1-0 cu Zalău, şi un rezultat de egalitate, 1-1 cu Dinamo, ambele partide fiind disputate în deplasare, şi este obligată să câştige disputa cu FCSB pentru a se califica în sferturile de finală ale Cupei României (cu o remiză va depinde de celelalte rezultate din grupă, iar cu o înfrângere este eliminată).

Echipa antrenată de Giovanni Costantino vine după un eşec suferit în campionat, 1-2 pe terenul celor de la U Cluj, iar cu o victorie, un egal şi trei înfrângeri în ultimele cinci etape a ajuns pe locul 14, de baraj, cu 18 puncte, la trei distanţă de Voluntari, echipa de pe 12, ultima poziţie care asigură menţinerea în SuperLiga.

Astfel, antrenorul italian are doar două victorii în cele şapte meciuri oficiale în care s-a aflat pe banca tehnică a oltenilor, un 1-0 cu Zalău, în deplasare, în cupă, şi un 2-1, acasă, cu Sepsi, în campionat.

FCSB are tot 4 puncte şi golaveraj 3-1, de asemenea după un succes, 2-0 cu Bihor, şi o remiză, 1-1 cu Oţelul Galaţi, ambele meciuri fiind disputate în deplasare, şi se califică în fazele eliminatorii ale competiţiei chiar şi cu un egal în Bănie, indiferent de celelalte rezultate din grupă (la eşec este eliminată din Cupa României).

În campionat, FCSB este lider, cu 37 de puncte, cinci peste CFR Cluj şi, respectiv, Universitatea Craiova, dar în ultima etapă a pierdut pe teren propriu, 0-2 cu Oţelul Galaţi, ajungând la două victorii, un egal şi două eşecuri în ultimele cinci partide din SuperLiga.

Practic, echipa antrenată de Elias Charalabous are doar două succese în ultimele şapte meciuri oficiale, 2-1 cu FCU 1948 Craiova, acasă, şi 1-0 cu Dinamo, în deplasare, ambele în campionat (în celelalte cinci partide a bifat trei remize şi două înfrângeri).

În cele două meciuri disputate în sezonul regulat din actualul campionat, FCSB s-a impus de fiecare dată în faţa celor de la FCU 1948 Craiova, în tur, în deplasare, cu 3-1 (Miculescu 8, Fl. Coman 17p, Edjouma 60 / Sidibe 74p), şi în retur, pe teren propriu, cu 2-1 (Fl. Coman 9, Olaru 12p / Blănuţă 65).

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul FCU 1948 Craiova - FCSB.

FCU 1948 Craiova - FCSB
X2
Cotă
1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol