UTA Arad - Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa a 16-a din campionatul României, este programat, luni, 13 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

UTA Arad şi Oţelul Galaţi încheie etapa a 16-a din SuperLiga cu un meci echilibrat, între două echipe de mijlocul clasamentului, programat la Sibiu deoarece la Stadionul Francisc von Neuman se desfăşoară lucrări pentru refacerea suprafeţei de joc.

UTA Arad este pe locul 11, cu 18 puncte, la doar patru puncte de Petrolul Ploieşti, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, fiind neînvinsă în ultimele şapte meciuri de campionat (două victorii şi cinci remize), iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu (meci disputat la Oradea), scor 2-1 cu Dinamo.

Echipa anternată de Mircea Rednic stă bine şi în Cupa României, în ciuda înfrângerii de acasă cu Universitatea Craiova, scor 0-1 în etapa a 2-a din Grupa D, şi va juca partida decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei tot pe teren propriu, pe 6 decembrie, cu Voluntari.

UTA Arad are trei succese, două remize şi două eşecuri în cele şapte meciuri disputate în acest campionat pe teren propriu, iar cel mai bun marcator al echipei este Andrej Fabry, cu patru goluri în SuperLiga.

„E cel mai greu meci al nostru. Oţelul Galaţi este o echipă incomodă, disciplinată tactic, fizic stă foarte bine, nu cedează niciodată, nu poţi să zici că acasă joacă într-un fel şi în deplasare în alt fel. Trebuie să îi fac pe jucători să înţeleagă cât de important e acest meci, mai ales că venim după două partide pe care am reuşit să le câştigăm”, a declarat Mircea Rednic.

Oţelul Galaţi ocupă locul 12, cu 17 puncte, cu şapte puncte mai multe decât Dinamo, echipa de pe locul 15, primul direct retrogradabil, şi a pierdut un singur meci în ultimele 12 disputate în campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-1.

În Cupa României, echipa lui Dorinel Munteanu a terminat la egalitate cu FCSB, scor 1-1, pe teren propriu, în etapa a 2-a din Grupa B, pe care o şi conduce, cu patru puncte, şi va juca partida decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, pe 6 decembrie, în deplasare, cu Dinamo.

Oţelul Galaţi este neînvinsă în meciurile disputate în deplasare în acest campionat, cu o victorie şi şase rezultate de egalitate, iar golgheterul echipei este Alexandru Pop, cu cinci reuşite în SuperLiga.

„UTA Arad este un adversar foarte bun din punctul meu de vedere, cu jucători valoroşi, un lot echilibrat, chiar dacă în ultimul joc cu Dinamo a avut puţin noroc. Sper ca băieţii mei să fie foarte concentraţi. Va fi un meci care pe care, sunt convins că va fi un meci şi cu scântei, dar şi dorinţa de puncte va fi foarte mare la ambele echipe”, a spus Dorinel Munteanu.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în tur, în chiar prima etapă din actuala ediţie de campionat, pe 14 iulie, când Oţelul Galaţi şi UTA Arad au terminat la egalitate, scor 1-1 (Al. Pop 63, respectiv, R. Pop 45+5).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul UTA Arad - Oţelul Galaţi.

UTA Arad - Oţelul Galaţi 1X

Cotă 1,45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol