​Sepsi - UTA, meci contând pentru etapa a 8-a din campionatul României, este programat, luni, 4 septembrie, de la ora 21:30, pe Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi şi UTA încheie etapa a 8-a cu un meci în care se întâlnesc două dintre cele mai spectaculoase echipe din SuperLiga, care trec prin momente foarte bune.

Sepsi este singura echipă neînvinsă din campionat şi are nouă puncte, în condiţiile în care a disputat doar cinci partide până acum (două victorii şi trei rezultate de egalitate; are două restanţe, ambele în deplasare, cu CFR Cluj şi Poli Iaşi).

Covăsnenii au fost eliminaţi la mijlocul săptămânii trecute în play-off-ul Conference League, după ce au pierdut în deplasare, după prelungiri, scor 2-3 cu Bodo/Glimt (după 2-2 pe teren propriu).

Chiar şi aşa, trupa antrenată de Liviu Ciobotariu traversează cel mai bun sezon din istoria sa: în Europa le-a eliminat pe CSKA Sofia (Bulgaria), 2-0 (d) şi 4-0 (a), şi Aktobe (Kazahstan), 1-1 (a) şi 1-0 (d), iar pe plan intern a cucerit Supercupa României, după 1-0 cu Farul la Ploieşti.

„Acum ne-a rămas să ne concentrăm pe campionat şi pe Cupa României. Va trebuie să ne refacem din punct de vedere fizic, avem meci acasă cu UTA”, a declarat Liviu Ciobotariu.

UTA vine după victoria imensă cu FCSB de pe teren propriu, scor 2-1, şi a ajuns la şapte puncte din şase meciuri (are o restanţă cu Farul, în deplasare), iar la mijlocul săptămânii trecute a câştigat pe terenul celor de la Dumbrăviţa, scor 1-0, în play-off-ul din Cupa României.

Arădenii nu-l vor avea pe banca tehnică pe Mircea Rednic, operat de urgenţă după ce a suferit un infarct, dar antrenorul şi-a vizitat jucătorii înaintea deplasării de la Sf. Gheorghe.

„Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu, chiar dacă un pic obosit, şi de la medicamente. Am demonstrat că putem bate echipa de pe primul loc şi sunt sigur că vom face un rezultat bun la Sepsi, cea mai completă echipă din România.

Trebuie să avem aceeaşi ambiţie şi acelaşi entuziasm ca la meciul cu FCSB”, a spus Mircea Rednic.

În ediţia trecută de campionat, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, când au remizat la Sf. Gheorghe, în tur, scor 0-0, pentru ca în retur, la Arad, Sepsi să se impună în faţa celor de la UTA cu 4-1.

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau se impună la final în meciul Sepsi - UTA.

Sepsi - UTA PsF1


Cotă 1,55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol