Servette Geneva - Glasgow Rangers, meci contând pentru manşa a doua a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor, este programat marţi, 15 august, de la ora 21:30, pe Stade de Geneve, şi va fi transmis în direct de site-ul superbet.ro (live stream).

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Servette Geneva, revenită după 23 de ani în Champions League, speră să întoarcă rezultatul din tur şi să facă pasul spre play-off, dar Glasgow Rangers păstrează prima şansă de calificare după ce s-a impus acasă cu 2-1 (Tavernier 6p, Dessers 15, respectiv, Beddia 44p).

Servette Geneva, surprinzătoarea vicecampioană a Elveţiei, a început actualul sezon al Ligii Campionilor în turul al doilea preliminar, în care a eliminat-o pe Genk, vicecampioana Belgiei, o echipă mult mai bine cotată, după 1-1 acasă şi 2-2, 4-1 la penalty-uri, în deplasare (meci în care a evoluat din minutul 3 în zece jucători!).

Servette Geneva a început cu o victorie noua ediţie de campionat, scor 3-1 pe terenul celor de la Grasshopper Zurich, după care au urmat trei rezultate de egalitate, 2-2 acasă cu FC Zurich, 1-1 în deplasare cu Stade Lausanne şi 1-1 pe teren propriu cu St. Gallen.

Din această vară, echipa este antrenată de Rene Weiler, un fost fundaş cu o selecţie în naţionala Elveţiei (campion cu Anderlecht în Belgia şi cu Al Ahly în Egipt ca tehnician), care l-a înlocuit pe Alain Geiger, cel care a condus-o timp de cinci ani şi care a promovat-o în 2019 în prima ligă.

Glasgow Rangers a participat sezonul trecut în grupele Ligii Camopionilor, alături de Liverpool, Napoli şi Ajax Amsterdam, şi a terminat pe locul 4, fără nici un punct şi cu golaveraj dezastruos, 2-22.

După ce a terminat pe locul 2 ultima ediţie a campionatului scoţian, la şapte puncte în urma marii rivale Celtic Glasgow, echipa antrenată de Michael Beale a intrat în competiţie direct în turul al treilea preliminar din Chgampions League.

În campionatul intern, Glasgow Rangers a debutat cu o înfrângere pe terenul lui Kilmarnock, scor 0-1, apoi a trecut cu 4-0 pe teren propriu de Livingston, meciuri în care Ianis Hagi a rămas de fiecare dată pe banca de rezerve (românul a jucat în acest sezon doar în meciul din tur cu Servette Geneva, când a intrat pe teren în minutul 89).

Învingătoarea "dublei" dintre Glasgow Rangers şi Servette Geneva va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven sau Sturm Graz (olandezii s-au impus cu 4-1 acasă în prima manşă, returul se joacă tot marţi, de la ora 21:30, în Asutria).

Superbet oferă cota 1,35 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Servette Geneva - Glasgow Rangers.

Servette Geneva vs Glasgow Rangers X2
Cotă 1,35

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol