Dinamo - Sepsi, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul României, este programat, luni, 31 iulie, de la ora 21:30, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo şi Sepsi, două echipe cu obiective diametral opuse în acest campionat, se întâlnesc în epilogul etapei a 3-a din SuperLiga şi promit spectacol total.

Dinamo n-a avut startul de sezon aşteptat şi a pierdut ambele meciuri de până acum, 0-2 acasă cu Universitatea Craiova şi 1-2 în deplasare cu FCSB (ambele meciuri s-au disputat pe Stadionul Arcul de Triumf!).

Dinamo a adus şase jucători în această vară, Goncalo Gregorio (Leiria, liga a doua din Portugalia), Josue Homawoo (Red Star, liga a treia din Franţa), Dennis Politic (Port Vale, liga a treia din Anglia), Adnan Golubic (Koper, prima ligă din Slovenia), Cristian Costin (Voluntari) şi Răzvan Began (Botoşani), în timp ce Ricardo Grigore (Petrolul) şi Giani Creţu (FC Argeş) au revenit după ce au fost împrumutaţi.

„După primele meciuri, am părut echipa cuminte, care încearcă să joace un fotbal plăcut. Asta nu contează! Mă lasă reci astfel de aprecieri când nu faci puncte. Să sperăm că acum vom face un meci mai intens din punct de vedere mental. Vreau să văd mai multă implicare, răutate, aştept mai mult de la toţi”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Sepsi, în schimb, este pe val, reuşind să câştige Supercupa României, după 1-0 la Ploieşti cu Farul Constanţa, apoi să ia patru puncte în SuperLiga din meciurile cu Rapid, 0-0 în deplasare, şi 1-0 acasă cu FCU 1948 Craiova, după care a urmat debutul impresionat din Europa, 2-0 în deplasare cu CSKA Sofia în prima manşă a turului al doilea din Conference League.

Mai mult, echipa antrenată din această vară de Liviu Ciobotariu nu a primit gol în cele patru meciuri oficiale, iar după deplasarea din Capitală va juca returul cu bulgarii, joi, 3 august, la Sf. Gheorghe, de la ora 20:00.

Sepsi a renunţat în această vară la Radoslav Dimitrov, Răzvan Began, Enriko Papa, Alexandru Tudorie şi Anass Achachbar, dar i-a adus pe Gabriel Debeljuh (CFR Cluj), Isnik Alimi (Qabala), Dinu Moldovan (Chindia), Vitalie Damaşcan (Voluntari), Sherif Kallaku (Teuta), Darius Oroian (Steaua) şi Bogdan Oteliţă (Gloria Buzău).

„Întâlnim o echipă foarte bine aşezată în teren de Ovidiu Burcă. Chiar dacă sunt o echipă nou-promovată, mie mi se pare că arată ca o echipă matură, o echipă care joacă un fotbal bun. Vrem să rămânem în plutonul fruntaş şi fiecare meci este important pentru noi, avem nevoie de puncte. Avem un lot echilibrat, putem să folosim orice jucător pentru că valoarea dintre jucători este apropiată”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul regulat al ediţiei 2021-2022 de campionat, când au remizat, în tur, scor 0-0 la Sf. Gheorghe, pentru ca, în retur, Sepsi să se impună în faţa lui Dinamo cu 3-2, în Ştefan cel Mare.

Superbet oferă cota 1,72 pentru pronosticul PsF2: oaspeţii să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Dinamo - Sepsi.

Dinamo - Sepsi PsF2


Cotă 1,72


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol