Katerina Siniakova - Liudmila Samsonova, meci contând pentru sferturile de finală ale turneului de la Bad Homburg, este programat, joi, 29 iunie, nu înainte de ora 12:00 (competiţia este transmisă în direct de Digi Sport).

Tenis de campFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bad Homburg Open se desfăşoară pe terenuri cu iarbă în aer liber la Clubul de Tenis din Bad Homburg, Germania. Este un turneu WTA 250, care a ajuns la a treia ediţie, primele două fiind câştigate de Angelique Kerber (2021) şi Caroline Garcia (2022).

Katerina Siniakova (Cehia, nr. 52 WTA) s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a trecut de Elisabetta Cocciaretto (Italia, nr. 41 WTA), scor 6-3, 6-4, şi de Evgeniya Rodina (Rusia, nr. 314 WTA), scor 6-2, 6-4.

Înaintea acestui turneu, cehoaica a fost eliminată de trei ori la rând în primul tur, la Miami (zgură), Roland Garros (zgură) şi Berlin (iarbă), iar în 2021 a jucat finala la Bad Homburg, pierdută însă cu Angelique Kerber.

Katerina Siniakova este o foarte bună jucătoare de dublu, fiind în acest moment locul 1 WTA, şi a câştigat alături de Barbora Krejcikova (nr. 2 WTA la dublu) şapte turnee de Grand Slam (câte două la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon, şi unul la US Open), dar şi aurul la JO 2021 de la Tokyo.

Liudmila Samsonova (Rusia, nr. 15 WTA) a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Bad Homburg după ce le-a eliminat pe Viktorjia Tomova (Bulgaria, nr. 99 WTA), scor 6-1, 6-4, şi pe Linda Noskova (Cehia, nr. 45 WTA), scor 6-4, 6-7, 6-3.

Rusoaica a ajuns în turul al doilea la Roland Garros, apoi a jucat sfert de finală la ’s-Hertogenbosch (a abandonat din cauza unei accidentări), după care a fost elimiantă în primul tur la Berlin.

De menţionat că Liudmila Samsonova a cucerit patru titluri în carieră, iar în 2021 a câştigat Fed Cup alături de echipa Rusiei.

Katerina Siniakova şi Liudmila Samsonova nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuitul WTA. Fiecare dintre cele două sportive şi-a asigurat câte 6.418 USD şi 60 de puncte WTA, calificarea în semifinalele turneului de la Bad Homburg fiind răsplătită cu 11.275 USD şi 110 puncte WTA.

Superbet oferă cota 1,90 pentru pronosticul Scor Exact 0-2: victorie în două seturi pentru Liudmila Samsonova în meciul cu Katerina Siniakova.

Liudmila Samsonova - Katerina Siniakova 2-0


Cotă


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol