România este, în acest an, locul în care defilează superstarurile viitorului din fotbal. Ţara noastră, alături de Georgia, este gazda europeanului de tineret. Miercuri debutează turneul final de tineret, iar la linia de start s-au aliniat jucători care deja au confirmat pe marea scenă a fotbalului.

Starurile Europeanului de TineretFoto: Superbet

Descoperă oferta de la turneul final şi bucură-te de bilete verzi cu SuperAvantaj!Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Mudryk, cel mai valoros din grupa României

România face parte din Grupa B, unde reprezentativa cu cele mai mari şanse de a merge mai departe este Spania. Dar niciun jucător spaniol nu valorează cât Mykhaylo Mudryk.

Transferat în iarnă de Chelsea, Mudryk încă nu s-a adaptat la rigorile unui campionat precum este Premier League, de vină fiind şi haosul în care s-a aflat Chelsea în a doua jumătate a sezonului. Acest turneu final este şansa ucraineanului să-şi demonstreze calităţile pe care le etala în tricoul lui Şahtior Doneţk.

Ucraina U21 – Croaţia U21 se joacă miercuri seară, pe Superbet Arena din Bucureşti. Vezi oferta pentru acest meci şi alege inspirat!

Chiar dacă granzii Spaniei, Barcelona şi Real Madrid, nu sunt reprezentate în selecţioanta Spaniei, echipa antrenată de Santi Denia propune nume interesante, care au deja o cotă în fotbalul european.

Sancet de la Bilbao, Vega de la Celta Vigo sau Baena de la Villarreal sunt doar câţiva fotbalişti din lotul spaniolilor care deja au confirmat în LaLiga şi turneul final de tineret poate reprezenta rampa lor de lansare către o echipă de top.

„Tricolorii” mici întâlnesc Spania în prima etapă. Vezi oferta pentru România U21 – Spania U21 şi alege-ţi favorita!

Franţa, Italia şi Anglia dau starurile

Grupa D, cea din care fac parte Franţa, Italia, Norvegia şi Elveţia, propune o pleiadă de staruri pline de talent şi ambiţie.

Aici, AC Milan este echipa care oferă fotbalişti pentru ambele selecţionare, care se vor confrunta joi seară. Tonali nu este doar sufletul clubului rossonero, ci şi căpitanul Italiei, venit de la naţionala mare să conducă Italia spre glorie. În acelaşi timp, Pierre Kalulu este punctul fix din apărarea Franţei.

Franţa U21 – Italia U21, supermeciul de la tineret! Vezi oferta de SuperPariuri şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

În Grupa C, Anglia este cea care fură toate privirile. Manchester City, Arsenal, Newcastle, Liverpool, Chelsea şi Tottenham au trimis toate jucători pentru ca selecţionata Albionului să repete succesele din 1982 şi 1984, atunci când au ieşit campioni.

Conținut susținut de Superbet