Shamrock Rovers - UC Dublin, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul Irlandei, este programat, vineri, 9 iunie, de la ora 22:00, pe Tallaght Stadium, şi poate fi urmărit în direct (live stream) pe site-ul superbet.ro.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Shamrock Rovers, liderul din Irlanda, continuă lupta pentru apărarea titlului de campioană câştigat anul trecut şi pare a avea o misiune facilă, pe teren propriu, în faţa celor de la UC Dublin, echipă care ocupă ultimul loc în Premier Division.

Shamrock Rovers este pe locul 1, cu 39 de puncte, cu patru mai multe decât următoarele două clasate, Derry City şi St. Patrick’s Athletic, iar în etapa precedentă s-a impus în deplasare, scor 3-0 cu Sligo Rovers.

Echipa antrenată de fostul ei fotbalist Stephen Bradley încă din 2016 a înregistrat patru succese şi un eşec în ultimele cinci partide disputate în campionat.

Shamrock Rovers este cea mai titrată echipă din Irlanda, având 20 de titluri de campioană în palmares, ultimele trei fiind obţinute consecutiv în 2020, 2021 şi 2022 (campionatul are zece echipe şi se dispută în sistem primăvară-toamnă, cu două tururi şi două retururi).

În Europa, cele mai mari performanţe ale echipei din Tallaght (cel mai mare oraş-satelit al capitalei Dublin, cu 80.000 de locuitori) sunt două participări în grupele Europa League (2011-2012) şi, respectiv, Conference League (2022-2023).

UC Dublin ocupă locul 10, ultimul, cu doar şase puncte (are o singură victorie până acum), şi vine după o înfrângere, scor 1-4, pe terenul celor de la Dundalk.

Echipa antrenată de Andrew Myler, de asemenea un fost fotbalist de-al său, a pierdut ultimele cinci meciuri din Premier Division şi pare condamnată la retrogradare după doar sezoane petrecute în prima ligă a Irlandei.

La nivel european, UC Dublin practic nu există, având doar trei partcipări în competiţiile UEFA, ultima în 2016, când s-a oprit în turul al doilea preliminar din Europa League.

Shamrock Rovers a câştigat cele două meciuri directe disputate deja în acest sezon cu UC Dublin, 3-0 acasă, pe 10 aprilie, şi tot 3-0 în deplasare, pe 12 mai.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul Pauza/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Shamrock Rovers - UC Dublin.

Shamrock Rovers - UC Dublin 1/1


Cotă
1,28


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol