Sassuolo - Fiorentina, meci contând pentru etapa a 38-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 2 iunie, de la ora 21:30, pe Stadio Citta del Tricolore, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Stadion de fotbalFoto: Esra Keskin Senay | Dreamstime.com

Sassuolo şi Fiorentina se întâlnesc într-un meci care reprezintă pentru oaspeţi o ultimă repetiţie înainte de finala Conference League, iar pentru gazde o bună ocazie de rula jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon.

Sassuolo este pe locul 13, cu 45 de puncte, departe de locurile europene, dar şi de cele retrogradabile, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Sampdoria, scor 2-2.

Echipa antrenată de Alessio Dionisi a avut un final de campionat mult sub aşteptări, cu două victorii, trei rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri în ultimele zece meciuri (a acumulat doar două puncte în precedentele cinci partide), iar cel mai bun marcator rămâne Domenico Berardi, cu 11 goluri în acest sezon de Serie A.

Fiorentina ocupă locul 9 cu 53 de puncte, la egalitate cu Torino, echipa de pe locul 8, şi ar putea spera la locul de Conference League dacă Juventus, ajunsă pe locul 7, cu 59 de puncte (după penalizarea de 10 puncte), va fi exclusă de UEFA din competiţiile sale din cauza neregulilor financiare.

Cel mai probabil însă, Fiorentina se va concentra pe finala Conference League, care va avea loc la Praga, miercurea viitoare, pe 7 iunie, în care o va întâlni pe West Ham United.

Echipa antrenată de Vincenzo Italiano vine după o victorie pe teren propriu, scor 2-1 cu Roma, finalista Europa League, iar în ultimele cinci meciuri din Serie A a înregistrat două succese, două remize şi un eşec, interval în care a pierdut finala Cupei Italiei, 1-2 cu Inter pe Stadio Olimpico din Roma.

În partida din tur, disputată pe 7 ianuarie 2023, Fiorentina s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Sassuolo cu 2-1, după golurile marcate de Saponara (48) şi Gonzalez (90+1), respectiv, Berardi (57p).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Sassuolo - Fiorentina.

Sassuolo - Fiorentina 1X

Cotă 1,50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime