CFR Cluj - FC U Craiova, meci contând pentru barajul de Conference League, este programat, joi, 1 iunie, de la ora 20:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi FC U Craiova îşi dispută ultimul loc european din SuperLiga, într-o singură manşă, fiecare dintre cele două echipe încercând să salveze în ultimul moment imaginea unui sezon departe de aşteptări.

CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediţii de campionat, a terminat pe locul 3 în play-off, cu mari emoţii, după ce în ultima etapă a pierdut acasă, 1-2 cu Farul, fiind salvată doar de faptul că Universitatea Craiova n-a putut trece, tot pe teren propriu, de Sepsi, scor 0-1.

Ardelenii vin după o victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide de campionat, iar cel mai bun marcator al echipei este Rangelo Janga, cu 11 goluri în SuperLiga.

CFR Cluj a primit gol în fiecare partidă din play-off (14 în cele 10 meciuri), iar la disputa cu FCU Craiova nu se va baza pe Andrei Burcă, suspendat după cartonaşul roşu primut la finalul meciului cu Farul.

În aceste zile, CFR Cluj ar putea rămâne fără antrenor, Dan Petrescu urmând să aibă, după meciul cu FC U Craiova, discuţia decisivă cu patronul Ioan Varga pentru rezilierea contractului, care mai este valabil încă un sezon.

FC U Craiova a terminat pe locul 1 în play-out, iar pentru a juca barajul de Conference League a câştigat meciul eliminatoriu cu FC Voluntari, disputat pe teren propriu, scor 3-3 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 5-4 după executarea loviturilor de departajare.

Oltenii vin după opt partide fără înfrângere (trei succese şi cinci remize), iar golgheterul echipei este Aurelian Chiţu, cu 10 reuşite în această ediţie de campionat.

Indiferent dacă va reuşi sau nu să prindă un loc de Conference League, Nicolo Napoli nu va mai continua pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova, echipa urmând să fie condusă în sezonul viitor de Joao Janeiro.

CFR Cluj şi FC U Craiova şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare echipă reuşind să se impună pe teren propriu, oltenii în tur, cu 3-1 (Van Durmen 32, 72, Compagno 46 / Deac 14), iar ardelenii în retur, tot cu 3-1 (Janga 16, Cr. Manea 33, Yeboah 67 / G. Ganea 61).

Echipe probabile

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kollinger, Yuri, Camora - Muhar, Cvek, Boateng - Bîrligea, Janga, Krasniqi.

FC U Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – D. Albu, Asamoah - Baeten, Bauza, Bahassa - Chiţu.

Superbet oferă cota 2,10 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul CFR Cluj - FC U Craiova.

CFR Cluj - FC U Craiova GG


Cotă 2,10


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol