CFR Cluj - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 7-a din play-off, este programat, duminică, 7 mai, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi Universitatea Craiova se întâlnesc într-un meci cu implicaţii directe în lupta pentru titlu şi pentru locurile de cupe europene.

CFR Cluj este pe locul 3, cu 38 de puncte, cu trei puncte mai multe decât adversara de astăzi, Universitatea Craiova, şi este obligată să câştige pentru a mai spera la câştigarea campionatului sau să facă măcar un egal pentru a-şi consolida poziţia, care îi oferă posibilitatea disputării barajului pentru accederea în Conference League.

Echipa lui Dan Petrescu vine după două înfrângeri consecutive în play-off, ambele în deplasare, 0-1 cu Farul şi 1-3 cu Rapid, meciuri între care a fost eliminată şi din Cupa României, în semifinale, după 0-3 pe terenul celor de la Sepsi.

CFR Cluj are cel mai slab atac din play-off, cu şapte goluri marcate (la fel ca Sepsi).

„Cred că cine va pierde va ieşi clar din lupta la titlu. Şi cei de la Craiova se consideră în luptă, sunt foarte ambiţioşi. Am luat cinci titluri la rând, nu e o dramă dacă nu câştigăm. Nu ar fi o tragedie nici dacă nu prindem cupele europene”, a declarat Dan Petrescu.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 35 de puncte, şi încă mai speră la cupele europene, deşi este la trei puncte în urma lui CFR Cluj şi la cinci puncte distanţă de a doua clasată, FCSB.

Oltenii vin după o înfrângere pe teren propriu, 1-2 cu FCSB, care a mai tăiat din elanul echipei lui Eugen Neagoe, care visa la titlu după victoriile cu Rapid (3-1 acasă) şi Sepsi (2-1 în deplasare).

„O partidă interesantă, cred că va fi un joc echilibrat. Întâlnim o echipă valoroasă, campioana ultimelor cinci ediţii de campionat, însă nu trece printr-un moment foarte bun, vine după trei înfrângeri consecutive”, a declarat Eugen Neagoe.

În meciurile din sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, CFR Cluj în tur, cu 2-0 (Muhar 17, Găman 27a), şi Universitatea Craiova în retur, tot cu 2-0 (Ad. Ivan 67, 86), pentru ca în partida-tur din play-off, disputată în Bănie, scorul să fie egal, 1-1 (Koljic 72, respectiv, Cvek 69).

Superbet oferă cota 1,70 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova.

CFR Cluj - Universitatea Craiova
X2
Cotă
1,70

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol