Liverpool - Fulham, meci restant din etapa a 28-a a campionatului Angliei, este programat, miercuri, 3 mai, de la ora 22:00, pe Anfield, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Esra Keskin Senay | Dreamstime.com

Liverpool şi Fulham ar fi trebuit să joace iniţial în week-end-ul 17-19 martie 2023, dar partida a fost amânată deoarece gruparea de pe Craven Cottage era implicată la acea dată în sferturile de finală ale Cupei Angliei (a fost eliminată după 1-3 în deplasare cu Manchester United).

Liverpool este pe locul 5, cu 56 de puncte, poziţie care asigură participarea în Europa League, dar speră să o ajungă pe Manchester United (63 de puncte şi un meci mai puţin disputat), ocupanta locului 4, ultimul care permite accesul în Champions League.

Liverpool are în acest moment două puncte peste Tottenham (locul 6) şi Aston Villa (locul 7), şi cu o victorie în meciul cu Fulham poate să-şi asigure în mare măsură prezenţa în cupele europene, cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Echipa lui Jurgen Klopp este în formă maximă şi vine după patru succese şi un rezultat de egalitate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă s-a impus dramatic pe teren propriu, scor 4-3 cu Tottenham, cu golul victoriei venit în minutul 90+4, după ce a condus cu 3-0 şi a fost egalată în minutul 90+3.

Liverpool este una dintre cele mai bune echipe din Premier League pe teren propriu, unde a înregistrat 11 victorii, patru egaluri şi o înfrângere, iar golgheterul „cormoranilor” este Mohamed Salah, cu 17 reuşite în acest campionat.

Fulham ocupă locul 10, cu 45 de puncte, departe de locurile europene, dar şi de cele retrogradabile, şi vine după o înfrângere pe teren propriu, 1-2 cu Manchester City.

În ultimele cinci partide din Premier League, echipa lui Marco Silva a bifat două victorii şi trei înfrângeri şi vine pe Anfield după două eşecuri consecutive în campionat.

Fulham s-a descurcat destul de bine în meciurile disputate în deplasare, acolo unde a înregistrat şase victorii, două rezultate de egalitate şi opt înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei este Aleksandr Mitrovic, cu 11 goluri în actualul sezon din Premier League.

În meciul din turul campionatului, disputat pe 6 august 2022, la Londra, Fulham şi Liverpool au terminat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de Mitrovic (32, 72p), respectiv, Darwin (64) şi Salah (80).

Superbet oferă cota 1,70 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Liverpool - Fulham.

Liverpool - Fulham 1/1

Cotă 1,70


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime