​Sepsi - Farul, meci contând pentru etapa a 6-a din play-off, este programat, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 21:45, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi şi Farul deschid returul din play-off cu un meci important doar pentru oaspeţi, aflaţi în lupta pentru titlu, în timp ce gazdele se concentrează mai mult pe cealaltă competiţie internă, Cupa României.

Sepsi este pe locul 6, cu 24 de puncte, şi nu mai are nici o şansă de prinde cupele europene prin intermediul campionatului, astfel că va miza totul pe câştigarea Cupei României, urmând a disputa finala cu U Cluj.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a pierdut partida din etapa precedentă, scor 1-2 acasă cu Universitatea Craiova, dar la mijlocul săptămânii s-a impus cu 3-0, tot pe teren propriu, în faţa lui CFR Cluj, în semifinalele din Cupa României.

„Cu Farul va fi un meci greu, întâlnim prima echipă din clasament, mai ales că jucăm după trei zile şi vor fi schimbări. Încercăm să câştigăm măcar un punct. Normal, eu vreau să câştig, dar vedem echipa ce poate face, ce putere are de a face un meci bun”, a declarat Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi.

Farul ocupă locul 1, cu 42 de puncte, cu patru puncte mai multe decât CFR Cluj şi cu cinci puncte mai multe decât FCSB, iar cu un succes pe terenul lui Sepsi s-ar apropia şi mai mult de titlul de campioană.

„Marinarii” antrenaţi de Gică Hagi s-au impus în etapa precedentă în faţa celor de la CFR Cluj, scor 1-0 pe teren propriu, şi au profitat la maximum de înfrângerea lui FCSB (0-1 în deplasare cu Rapid).

„Există presiune când ajungi acolo, sus, pentru că te gândeşti şi la cupele europene. Băieţii fac faţă! Am vorbit cu ei şi cred că ceilalţi au presiune. Jucăm în deplasare cu un adversar care joacă foarte, foarte bine! Sperăm să luăm cele trei puncte, pentru că sunt foarte importante. Cu Sepsi am avut meciuri întotdeauna foarte grele”, a declarat Gică Hagi, patronul şi antrenorul celor de la Farul.

Farul a câştigat în acest sezon toate cele trei meciuri directe cu Sepsi, atât în sezonul regulat, 1-0 în deplasare pe 9 octombrie 2022 (L. Munteanu 33) şi 2-0 acasă pe 28 februarie 2023 (T. Băluţă 22, Ad. Mazilu 45+3), cât şi în play-off, 2-1 pe teren popriu pe 19 martie 2023 (Grameni 28, Ad. Mazilu 46, respectiv, Tudorie 59).

Superbet oferă cota 1,90 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Sepsi - Farul.

Sepsi - Farul
GG

Cotă
1,90

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol