Tottenham - Manchester United, meci contând pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 27 aprilie, de la ora 22:15, la Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Tottenham şi Manchester United încheie etapa a 33-a din Premier League cu un derby care poate influenţa decisiv prezenţa celor două echipe în sezonul viitor al cupelor europene.

Tottenham ocupă locul 7, cu 53 de puncte, cu şase puncte mai puţine decât Manchester United, echipa de pe locul 4, ultimul care asigură prezenţa în Champions League, în condiţiile în care adversarii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Londonezii vin după două înfrângeri, 2-3 cu Bournemouth (a) şi 1-6 cu Newcastle United (d), motiv pentru care „interimarul” Cristian Sterlini, fost secund al lui Antonio Conte, a fost demis şi înlocuit cu Ryan Mason, cel mai tânăr manager din istoria Premier League (avea doar 29 de ani când a fost numit „interimar” prima dată la Tottenham, în 2021, în locul lui Jose Mourinho).

Manchester United este pe locul 4, cu 59 de puncte, cu cinci puncte mai multe decât Aston Villa, echipa de pe locul 5, care are însă trei meciuri în plus disputate, şi vine după o serie de trei victorii consecutive în Premier League, 1-0 cu Brentford (a), 2-0 cu Everton (a) şi 2-0 cu Nottingham Forest (d).

În acest interval, echipa lui Erik ten Hag s-a calificat în finala Cupei Angliei, după ce a trecut în semifinale de Brighton (0-0 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 7-6 după penalty-uri), şi va juca pe 3 iunie cu trofeul masă contra rivalei locale Manchester City.

În schimb, Manchester United a fost eliminată surprinzător din Europa League, după o înfrângere categorică, scor 0-3 în deplasare cu Sevilla (a fost 2-2 în tur, pe Old Trafford).

Manchester United a câştigat ultimele patru meciuri directe cu Tottenham, iar în partida din tur, disputată pe 19 octombrie 2022, s-a impus pe teren propriu cu 2-0, după golurile marcate de Fred (74) şi B. Fernandes (69).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru osapeţi în meciul Tottenham - Manchester United.

Tottenham - Manchester United
X2
Cotă
1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol