Sezonul 2022/2023 e unul uimitor din punct de vedere al calității fotbalului oferit și al echilibrului din vârful clasamentului, iar Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB sunt angrenate în cea mai strânsă luptă de pe Bătrânul Continent.

SuperLiga, cel mai echilibrat campionat de top din EuropaFoto: superbet.ro

Cei trei granzi sunt despărțiți de doar două puncte cu șase etape înaintea finalului, o situație care nu se mai întâlnește în nicio altă primă ligă din Europa. Sprintul final va fi unul fascinant și se va da live pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj și Cote Speciale!

Fără favorită într-un final epocal!

Talentul jucătorilor Farului, măiestria lui Hagi, constanța CFR-ului și ascensiunea FCSB-ului i-au pus pe microbiștii români în fața unui play-off care va intra în istoria fotbalului românesc. Ne aflăm în etapa a cincea a play-off-ului, moment în care, în mod tradițional, bătălia pentru titlu se cristalizase deja în ultimii ani, cu CFR și una dintre FCSB și Universitatea Craiova rămânand singurele cu șanse reale.

Acum, SuperLiga cântă pe trei voci distincte și e campionatul din Europa cu cea mai mică diferență de puncte (două) între lider și ocupanta poziției a treia, urmată de Cipru (cinci puncte), Belgia (cinci puncte), Grecia (șase puncte) și Portugalia (șase puncte). La polul opus regăsim Scoția, unde virtuala campioană Celtic are 41 de puncte mai mult decât Aberdeen, formația de pe locul al treilea.

Iar echilibrul major se vede cât se poate de clar și din Cotele Speciale oferite de Superbet pentru câștigarea SuperLigii: Farul are o cotă de 2.50, CFR o urmează îndeaproape (2.65), iar FCSB (3.50) e creditată și ea cu șanse mari.

Hagi contra Petrescu: miza e titlul de campion al SuperLigii!

Antrenorii marcanți ai fotbalului românesc din ultimul deceniu, Gică Hagi și Dan Petrescu se reîntâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, la Ovidiu, în ceea ce va fi una dintre cele mai importante confruntări directe între cei doi lideri ai Generației de Aur.

Într-un meci în care "Regele" va propune același fotbal combinativ, în viteză, în încercarea de a sparge defensiva de fier a lui SuperDan și a beneficia de avantajul terenului propriu Farul vine după 1-2 pe Arena Națională cu FCSB și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-și menține atât poziția de lider, cât și moralul ridicat, în timp ce Dan Petrescu l-a pierdut pe Ciprian Deac și se deplasează la Malul Mării fără mai mulți jucători importanți.

Un lucru e sigur însă: orice meci între Hagi și Petrescu are o poveste aparte, iar miza uriașă transformă Farul - CFR într-un SuperMeci care va influența teribil lupta pentru coroană!

Derby pe Superbet Arena Giulești

La 24 de ore distanță atenția se mută spre cel mai fierbinte loc din fotbalul românesc. Pe Superbet Arena Giulești, Rapidul lui Adrian Mutu primește vizita FCSB-ului lui Elias Charalambous în ceea ce va fi meciul pe care suflarea vișinie îl așteaptă un sezon întreg. Ieșiți din lupta la titlu, giuleștenii sunt singura echipă fără victorie în această ediție a play-off-ului, dar statistica și forma de moment sunt detalii care contează foarte puțin într-un Rapid - FCSB în care atmosfera ține loc de motivație și orgoliile sunt uriașe.

Dacă Mutu e nevoit să câștige pentru a redresa sezonul și a spera din nou la obținerea locului al patrulea, FCSB atacă rivala din postura de echipă cu cele mai multe puncte în acest play-off (opt) și cu un Florinel Coman aflat într-o formă de zile mari. Șeptarul roș-albastru are trei goluri în ultimele trei etape, pare că a atins în sfârșit statutul de lider, iar pe Superbet ai o cotă de 4.00 pentru un nou gol al vedetei vicecampioanei.

De cealaltă parte, Rapid speră la o nouă reușită a golgheterului Marko Dugandzic (cotă 3.60), croatul aflat în luptă directă cu Andrea Compagno (cotă 3.25) pentru titlul de cel mai bun marcator din SuperLigă. Giuleștiul e pregătit de un nou show de zile mari!

Fii Super! Fii responsabil!

Conținut susținut de Superbet