Arsenal - Southampton, meci contând pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, vineri, 21 aprilie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Aleksii Sidorov | Dreamstime.com

Arsenal şi Southampton se întâlnesc într-un meci al extremelor, care aduce față în faţă echipele aflate pe primul şi, respectiv, ultimul loc în Premier League.

Arsenal este lider, cu 74 de puncte, cu patru puncte mai multe decât a doua clasată, Manchester City (care are însă un meci mai puţin disputant), şi vine după două remize în deplasare, 2-2 cu Liverpool şi 2-2 cu West Ham United, partide în care a condus de fiecare dată cu 2-0 şi a fost egalată.

Echipa lui Mikel Arteta a mai pierdut din turaţie şi este obligată să câştige în faţa lui Southampton, mai ales că apoi o aşteaptă o serie infernală, urmând să le întâlnească pe Manchester City (d), Chelsea (a), Newcastle (d) şi Brighton (a).

Totuşi, “tunarii” au pierdut doar trei meciuri în acest sezon de Premier League, dar au fost eliminaţi din toate celelalte competiţii: Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Europa League.

Southampton ocupă locul 20, cu 23 de puncte, cu patru puncte mai puţine decât Everton, echipa de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Premier League.

În ultimele cinci etape, Southampton a acumulat un singur punct, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu în faţa lui Crystal Palace, scor 0-2.

Ruben Selles, antrenorul “sfinţilor”, a fost adus în vara anului trecut ca asistent al lui Ralph Hasenhuttl, iar după demiterea acestuia, în noiembrie 2022, a devenit interimar, până la numirea lui Nathan Jones, concediat la rândul lui, în februarie 2023, moment în care a preluat echipa ca principal.

Arsenal nu a pierdut niciodată pe teren propriu în Premier League cu Southampton, iar în meciul din tur, disputant pe St. Mary’s Stadium, scorul a fost egal, 1-1 (Armstrong 65 / Xhaka 11).

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Arsenal - Southampton.

Arsenal - Southampton 1/1

Cotă 1,55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime