CFR Cluj - Sepsi, meci contând pentru etapa a 4-a din play-off, este programat, sâmbătă, 15 aprilie, la ora 19:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi Sepsi deschid etapa a 4-a din play-off cu un meci care se anunţă deosebit de interesat, chiar dacă obiectivele celor două echipe sunt diferite.

CFR Cluj este pe locul 2, cu 35 de puncte, cu patru mai puţine decât liderul Farul şi cu unul în plus mult faţă de următoarea clasată, FCSB, cele trei echipe urmând să se lupte pentru titlul de campioană a României.

Ardelenii nu au câştigat încă în play-off, unde au bifat trei remize în tot atâtea meciuri, deşi au condus de fiecare dată, 2-2 cu Rapid şi 1-1 cu FCSB, ambele pe teren propriu, şi 1-1 cu Universitatea Craiova în deplasare.

„Avem trei meciuri bune, dar puţine puncte. Nu iei campionatul fără puncte. Avem cele mai multe goluri, atacăm, vrem să câştigăm. Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă suntem la patru puncte de Farul. Nu ştiu dacă lupta e numai în trei, să vedem dacă Craiova şi Rapid au renunţat”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

Sepsi ocupă locul 6, ultimul în play-off, cu 24 de puncte, la zece distanţă de locul 3, ocupat de FCSB, şi la cinci în urma celor de la Universitatea Craiova, echipa de pe locul 4.

Echipa lui Cristiano Bergodi vine după victoria de acasă cu Rapid, scor 2-0, prima în play-off după înfrângerile cu Farul, scor 1-2 în deplasare, şi cu FCSB, scor 1-2 pe teren propriu, dar principalul obiectiv rămâne câştigarea Cupei României.

„Sunt sigur că facem o figură frumoasă cu CFR Cluj. Să scrie presa şi noi să câștigăm cu 1-0. Chiar cred că putem face surpriza la Cluj-Napoca, jucătorii sunt montaţi la maximum. În nici un caz n-o să fim ciuca bătăilor în play-off, cum am fost acum patru ani. Sunt sigur că o să luăm peste şapte puncte”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Sepsi şi CFR Cluj se vor întâlni şi în semifinalele Cupei României, cel mai probabil pe 26 aprilie (data oficială nu a fost încă anunţată), într-o singură manşă, care se va disputa la Sf. Gheorghe.

În sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus în tur, pe teren propriu, în faţa lui Sepsi, cu 2-1 pe 17 octombrie 2022 (Yuri 33, Muhar 84, respectiv, Ciobotariu 27), pentru ca în retur, pe 6 martie 2023, la Sf. Gheorghe, rezultatul să fie egal, 2-2 (Tamas 10, Safranko 73, respectiv, Yuri 31, Janga 36).

Superbet oferă cota 1,80 pentru pronosticul PsFX: rezultat de egalitate la pauză sau la finalul meciului CFR Cluj - Sepsi.

CFR Cluj - Sepsi PsFX


Cotă 1,80


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol