FC U Craiova - FC Voluntari, meci contând pentru etapa a 4-a din play-out, este programat, vineri, 14 aprilie, de la ora 18:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Csaba Peterdi | Dreamstime.com

FC U Craiova şi FC Voluntari deschid etapa a 4-a din play-out cu un meci care se anunţă deosebit de interesant, deşi cele două echipe au obiective diferite pentru acest final de campionat.

FC U Craiova este pe locul 2 în play-out, cu 26 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Petrolul şi cu trei mai multe decât următoarea clasată, FC Botoşani, şi nu a renunţat la ideea participării în cupele europene.

Primele două clasate în play-out joacă un meci de baraj, acasă la locul 1, iar învingătoarea va întâlni apoi în deplasare echipa de pe locul 3 sau 4 din play-off (în funcţie de câştigătoarea Cupei României) pentru un loc de Conference League.

Echipa lui Nicolo Napoli a început oscilant play-out-ul, 3-0 pe teren propriu cu CS Mioveni, 0-1 acasă cu Petrolul şi 3-1 în deplasare cu U Cluj, interval în care a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei României, după 0-1 pe terenul celor de la UTA.

FC U Craiova a bifat nouă victorii, două remize şi şase înfrângeri în meciurile disputate în acest sezon pe teren propriu, iar cel mai bun marcator al echipei este Aurelian Chiţu, cu şapte goluri în campionat.

FC Voluntari ocupă locul 4 în play-out, cu 22 de puncte, cu trei puncte peste locurile de baraj (7 şi 8) şi cu opt puncte peste poziţiile direct retrogradabile (9 şi 10), obiecitvul echipei antrenate de Liviu Ciobotariu fiind menţinerea în SuperLiga.

Ilfovenii sunt neînvinşi şi au reuşit două rezultate de egalitate şi o victorie în primele trei partide, 1-1 cu Hermannstadt şi 2-0 cu FC Argeş, ambele în deplasare, şi 1-1 cu UTA, pe teren propriu.

FC Voluntari a bifat patru victorii, şapte egaluri şi şase înfrângeri în meciurile disputate în deplasare în această ediţie de campionat, iar golgheterul echipei este Vitalie Damaşcan, cu 10 reuşite în SuperLiga.

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, FC Voluntari cu 1-0 în tur, pe 16 septembrie 2022 (Droppa 45), iar FC U Craiova cu 2-1 în retur, pe 20 februarie 2023 (Bahassa 54, Nemec 61a, respectiv, Damaşcan 24).

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul FC U Craiova - FC Voluntari.

FC U Craiova - FC Voluntari 1X

Cotă 1,30


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime