Farul Constanţa - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20:30, la Ovidiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Farul Constanţa şi Universitatea Craiova deschid etapa a 3-a din play-off cu un meci extrem de important pentru cele două echipe şi care poate influenţa configuraţia finală a clasamentului în zona locurilor pentru Europa.

Farul Constanţa este lider în clasament, cu 36 de puncte, cu două puncte mai multe decât CFR Cluj şi cu trei puncte mai multe decât FCSB, iar în play-off a înregistrat o victorie, 2-1 acasă cu Sepsi, şi un egal, 1-1 în deplasare cu Rapid.

Echipa lui Gică Hagi a intrat în play-off de pe primul loc şi reuşeşte deocamdată să menţină distanţa faţă de principalele contracandidate la titlul de campioană, dar abia de acum va începe seria meciurilor de foc, urmând a le întâlni pe Universitatea Craiova (a), FCSB (d) şi CFR Cluj (a).

„Avem un meci acasă, iar singurul obiectiv e acela de a câştiga. Cred că la fel gândeşte şi adversarul. Are nevoie de o victorie pentru a reintra în lupta la titlu. Suntem conştienţi că avem meciuri foarte grele, în care trebuie să ne depăşim. Sperăm să vină victoria. Ar fi foarte bună”, a declarat Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa.

Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 29 de puncte, fiind la patru puncte distanţă de locul 3, ocupat de FCSB, ultimul care asigură prezenţa în Conference League (în situaţia în care CFR Cluj va câştiga Cupa României, poziţia a patra va fi, de asemenea, eligibilă pentru a treia competiţie UEFA).

Două remize a înregistrat echipa lui Eugen Neagoe în play-off, 1-1 în deplasare cu FCSB şi 1-1 acasă cu CFR Cluj, rezultate care o ţin cu un punct peste Rapid şi cu opt puncte peste Sepsi.

„Pot să spun că se întâlnesc două echipe valoroase, pot să spun că şi noi şi cei de la Farul practicăm un fotbal frumos. Mergem încrezători la Constanţa, sunt convins că vom face un joc bun şi sper să revenim în Bănie cu cele trei puncte”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Universitatea Craiova.

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare reuşind să câştige pe teren propriu, Universitatea Craiova în tur, pe 5 septembrie 2022, scor 4-3 (Markovic 26, 66, A. Ivan 44, Nistor 71, respectiv, Vl. Morar 2, Torje 33, 41), iar Farul Constanţa în retur, pe 6 februarie 2023, scor 2-1 (Ad. Mazilu 6, Larie 34p, respectiv, Nistor 59).

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Farul Constanţa - Universitatea Craiova.

Farul - Universitatea Craiova 1X

Cotă 1,30


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol