​Dinamo - Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2, este programat, vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo şi Oţelul Galaţi deschid etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2 cu un meci a cărui miză este locul 3, promovabil direct în cazul în care Steaua, fără drept de promovare, va ocupa la final una din primele două poziţii.

Play-off-ul Ligii 2 se joacă în sistem tur-retur, fără înjumătăţirea punctelor acumulate în sezonul regulat, iar la final locurile 1 şi 2 promovează direct, în timp ce locurile 3 şi 4 vor disputa baraje de menţinere-promovare cu locurile 7 şi 8 din play-out-ul SuperLigii.

Dinamo este pe locul 4, cu 35 de puncte, şi a început ezitant play-off-ul, 1-1 acasă cu Gloria Buzău, pentru ca în al doilea meci să se impună spectaculos pe terenul celor de la Unirea Dej, scor 3-0.

„Nu pot spune că meciul cu Oţelul Galaţi este crucial pentru promovarea directă, dar este important, contra unei echipe care ne-a bătut în prima parte a campionatului.

Dorim să trecem cu bine de jocul cu Oţelul Galaţi. Cu Steaua (n.r. - următoarea adversară a „câinilor roşii”) este o rivalitate istorică, dar mai e până atunci”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Oţelul Galaţi ocupă locul 3, cu 39 de puncte, iar în play-off are o înfrângere, 1-2 cu Politehnica Iaşi, şi o victorie, 3-2 cu Steaua, ambele meciuri fiind disputate pe teren propriu.

Dorinel Munteanu, antrenorul grupării de la Dunăre, este în continuare suspendat şi nu va sta pe banca tehnică a echipei sale la partida cu Dinamo.

„Niciodată nu ne-am propus, indiferent cu cine am juca, să nu pierdem. Suntem Oţelul Galaţi, mergem să câştigăm fiecare meci. Minusul nostru este că nu-l avem pe Dorinel Munteanu pe banca tehnică.

Din păcate pentru noi, ăsta chiar e un handicap. Dar sunt convins că băieţii se vor mobiliza și vor juca și pentru el acest meci”, a spus Cristian Munteanu, managerul general al celor de la Oţelul Galaţi, fost portar la Dinamo, cu care a câştigat un campionat şi trei Cupe ale României.

În meciul din sezonul regulat, Oţelul Galaţi s-a impus pe terenul celor de la Dinamo, pe 2 august 2022, scor 3-1, goluri marcate de Gorovei (33), Maxim (56) şi Cârjan (66), respectiv, Buhăescu (45+2).

Superbet oferă cota 2,00 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Dinamo - Oţelul Galaţi.

Dinamo - Oţelul Galaţi GG


Cotă 2,00


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol