Chelsea - Liverpool, meci restant contând pentru etapa a 8-a din campionatul Angliei, este programat, marţi, 4 aprilie, de la ora 22:00, pe Stamford Bridge, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Stadion de fotbalFoto: Esra Keskin Senay | Dreamstime.com

Chelsea şi Liverpool se întâlnesc într-o restanţă din etapa a 8-a, partida programată inţial la data de 18 septembrie 2022 fiind amânată din cauza funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a.

Chelsea este pe locul 11 în clasament, cu 38 de puncte acumulate după 28 de meciuri, la 12 puncte distanţă de poziţiile de Champions League, şi vine după ce a reuşit să adune doar un punct în ultimele două meciuri de campionat, ambele disputate pe teren propriu, 2-2 cu Everton şi 0-2 cu Aston Villa.

Londonezii au şase victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri în partidele disputate acasă în această stagiune din Premier League, iar cel mai bun marcator al “albaştrilor” este Kai Havertz, cu şapte goluri în campionat.

Între timp, Graham Potter, antrenorul adus de la Brighton în locul lui Thomas Tuchel pe 8 septembrie 2022, a fost demis, iar unul din oamenii din staff-ul său, spaniolul Bruno Saltor (42 de ani), a fost numit antrenor interimar.

Liverpool ocupă locul 8, cu 42 de puncte, cu opt puncte mai puţine decât Newcastle şi Tottenham, echipele de pe locurile 3 şi 4, ultimele care asigură prezenţa ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

„Cormoranii” vin după două înfrângeri consecutive în campionat, ambele în deplasare, 0-1 cu Bournemouth şi 1-4 cu Manchester City, între care s-a intercalat un alt eşec, 0-1 pe terenul lui Real Madrid în manşa a doua din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În partidele disputate în deplasare în această stagiune, echipa lui Jurgen Klopp a bifat trei victorii, trei remize şi opt înfrângeri, iar golgheterul echipei este Mohamed Salah, cu 12 reuşite în Premier League.

În ultimul meci direct, disputat pe 21 ianuarie 2023 în campionat, Liverpool şi Chelsea au remizat pe Anfield, scor 0-0, aceasta fiind a treia partidă consecutivă dintre cele două echipe fără gol marcat.

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Chelsea - Liverpool.

Chelsea - Liverpool
X2
Cotă
1,55

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime