​Rapid - Krim, meci contând pentru manşa a doua a play-off-ului pentru sferturile de finală din EHF Champions League Women, este programat, duminică, 26 martie, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de handbalFoto: George Tsartsianidis | Dreamstime.com

Rapid are o misiune dificilă pentru o obține calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor (handbal feminin), după ce Krim s-a impus în prima manşă, la Ljubljana, scor 29-24.

Rapid, campioana României, a terminat pe locul 4 în Grupa Principală B (Metz şi Gyor, primele două clasate, s-au calificat direct în sferturile de finală), în care a înregistrat nouă victorii, două egaluri şi trei înfrângeri.

În Liga Florilor, Rapid este doar pe locul 3, cu 46 de puncte după 19 etape, la egalitate de puncte cu a doua clasată, Gloria Bistriţa, dar la nouă puncte în urma liderului CSM Bucureşti.

Înainte de „dubla” cu Krim, Rapid a schimbat antrenorul, locul spaniolului Carlos Viver fiind luat de danezul Kim Rasmussen, care a câştigat Liga Campionilor în 2016 cu CSM Bucureşti şi care a mai pregătit naţionalele Poloniei, Ungariei, Muntenegrului şi Coreei de Sud, dar şi pe Gloria Bistriţa.

Krim s-a calificat în play-off-ul pentru sferturile de finală ale EHF Champions League Women după ce a terminat pe locul 5 în Grupa Principală A (Vipers Kristiansand şi CSM Bucureşti, primele două clasate, s-au calificat direct în sferturile de finală), în care a înregistrat şase victorii şi opt înfrângeri.

Slovenele au mers mai departe graţie victoriei decisive din ultima etapă cu CSM Bucureşti, scor 28-26 pe teren propriu, rezultat care a făcut ca vicecampioana României să cedeze primul loc celor de la Vipers Kristiansand.

Krim este antrenată de muntenegreanul Dragan Adzic, campion european în 2012 şi vicecampion olimpic în acelaşi an cu naţionala feminină a ţării sale, câştigător al Cupei Cupelor în 2010 şi al Ligii Campionilor în 2012 şi 2015, de fiecare dată cu Buducnost.

De menţionat că Rapid nu a pierdut nici un meci acasă în acest sezon al Ligii Campionilor (şase victorii şi un egal), în timp ce Krim nu a câştigat niciodată în România (o remiză şi 12 eşecuri).

Învingătoarea din „dubla” dintre Rapid şi Krim va juca în sferturile de finală ale competiţiei cu echipa norvegiană Vipers Kristiansand, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor.

Superbet oferă cota 3,20 pentru pronosticul Diferenţă Victorie Rapid 6-10: gazdele să câştige, în timpul regulamentar de 60 de minute, la o diferenţă între 6 şi 10 goluri (inclusiv).

​Rapid - Krim Victorie Rapid 6-10 goluri


Cotă 3,20


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol