Nottingham Forest - Newcastle United, meci contând pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, vineri, 17 martie, de la ora 22:00, pe City Ground, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 şi Prima Sport 1.

Stadion de fotbalFoto: Aleksii Sidorov | Dreamstime.com

Nottingham Forest şi Newcastle United deschid etapa a 28-a din Premier League cu un meci care se anunţă complicat pentru ambele echipe, deşi acestea se află în situaţii diametral opuse în clasament.

Nottingham Forest este pe locul 14, cu 26 de puncte (a jucat 26 de meciuri), cu doar două mai multe decât Bournemouth, echipa de pe locul 18, primul retrogradabil în Championship, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul lui Tottenham, scor 1-3.

De altfel, echipa lui Steve Cooper traversează o perioadă dificilă, reuşind să acumuleze doar două puncte în ultimele cinci meciuri din campionat, după două remize şi trei înfrângeri.

Pe teren propriu, „pădurarii” au înregistrat cinci victorii (inclusiv un 1-0 cu Liverpool), cinci remize (dintre care două cu Manchester City şi Chelsea) şi trei înfrângeri, iar golgheterul echipei este Brennan Johnson, cu şapte reuşite în acest sezon de Premier League.

Newcastle United ocupă locul 5, cu 44 de puncte (a jucat 25 de meciuri), cu patru mai puţine decât Tottenham, echipa de pe locul 4, ultimul care asigură participarea în Champions League, dar londonezii au două partide disputate în plus.

„Coţofenele” s-au impus în cel mai recent meci de campionat, 2-1 acasă cu Wolverhampton, dar precedentele patru meciuri fără victorie (două remize şi două înfrângeri) au făcut ca echipa să coboare de pe podium (în acest interval, Newcastle United a pierdut şi finala Cupei Ligii, 0-2 cu Manchester United pe Wembley).

Newcastle United are cea mai bună defensivă în actualul sezon de Premier League, cu doar 18 goluri primite în 25 de partide, dar şi cel mai slab atac dintre primele nouă clasate (37).

În partidele din deplasare, echipa lui Eddie Howe a înregistrat patru victorii, şase egaluri şi două înfrângeri, iar cel mai bun marcator este Miguel Almiron, cu 11 goluri în Premier League.

În meciul din tur dintre cele două echipe, disputat pe 6 august 2022, Newcastle United s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Nottingham Forest cu 2-0, după golurile marcate de Schar (58) şi Wilson (78).

Superbet oferă cota 1,18 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Nottingham Forest - Newcastle United.

Nottingham Forest - Newcastle United
X2
Cotă
1,18

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime