Sepsi - FC U Craiova 1948, meci restant contând pentru etapa a 23-a din campionatul României, este programat, joi, 16 martie, de la ora 21:00, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi şi FC U Craiova 1948 se întâlnesc în ultimul meci al sezonului regulat din SuperLiga - o rejucare a celui din etapa a 23-a, suspendat în minutul 26 - care va decide ultima echipă calificată în play-off.

Programată iniţial pe 29 ianuarie, partida de la Sf. Gheorghe a fost suspendată de arbitrul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Comisia de Disciplină a decis să acorde celor de la Sepsi victoria la „masa verde”, scor 3-0, dar Comisia de Apel a anulat decizia şi a decis rejucarea meciului din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Sepsi este pe locul 7, cu 39 de puncte, unul mai puţin decât FC U Craiova 1948, şi este obligată să câştige pentru a urca pe locul 6, ultimul care permite accesul în play-off.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a pierdut în etapa a 30-a, 0-1 în deplasare cu FCSB, şi vine după o serie de o victorie, două remize şi două înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat.

Pe teren propriu, Sepsi a avut evoluţii contradictorii şi a înregistrat cinci victorii, patru egaluri şi cinci înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei este Mario Rondon, cu opt goluri în aceast sezon.

FC U Craiova 1948 ocupă locul 6, cu 40 de puncte, cu unul peste Sepsi, şi are două variante din trei pentru a-şi păstra poziţia de play-off, victorie sau egal la Sf. Gheorghe.

Oltenii au pierdut şi ei în etapa a 30-a, 0-1 în deplasare cu Hermannstadt, iar în ultimele cinci meciuri din SuperLiga au bifat trei victorii, o remiză şi o înfrângere.

În partidele din deplasare, echipa antrenată de Nicolo Napoli a înregistrat trei victorii, cinci egaluri şi şase înfrângeri, iar golgheterii echipei în campionat sunt Aurelian Chiţu, George Ganea şi Yassine Bahassa, fiecare cu câte patru reuşite.

În meciul din tur dintre cele două echipe, disputat pe 30 august 2022, FC U Craiova 1948 s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi cu 1-0, graţie golului marcat de Sekou Sidibe, în minutul 44.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul PsFX: rezultat de egalitate la pauza sau la finalul meciului Sepsi - FC U Craiova 1948.

Sepsi - FC U Craiova 1948 PsF X


Cotă 1,65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol