Milan - Salernitana, meci contând pentru etapa a 26-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 13 martie, de la ora 21:45, pe San Siro, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Orange Sport 2 şi Prima Sport 3.

Stadion de fotbalFoto: Esra Keskin Senay | Dreamstime.com

Milan şi Salernitana încheie etapa a 26-a din Serie A cu un meci în care gazdele pornesc cu prima şansă la victorie, mai ales că oaspeţii par a nu avea în acest sezon probleme pentru a evita retrogradarea.

Milan este pe locul 4, cu 47 de puncte, şi are moralul ridicat de calificarea în sferturile de finală din Champions League, după 0-0 la Londra, cu Tottenham (după 1-0 în tur), fază a competiţiei în care nu a mai ajuns de 11 ani.

În campionat, acolo unde obiectivul este un loc în primele patru şi, implicit, accederea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, echipa antrenată de Stefano Pioli are trei victorii şi două înfrângeri în ultimele cinci partide, iar în etapa precedentă a pierdut, în deplasare, 1-2 pe terenul celor de la Fiorentina.

Milan are nouă victorii, o remiză şi două înfrângeri în meciurile disputate acasă în acest sezon, iar cel mai bun marcator al echipei este Rafael Leao, cu opt goluri în Serie A.

Ciprian Tătăruşanu va fi doar rezervă la acest meci, după ce Mike Maignan s-a refăcut şi a evoluat deja în ultimele partide ale lui AC Milan, portarul român în vârstă de 37 de ani fiind anunţat deja că nu-i va fi prelungit contractul scandent la finalul acestui sezon.

Salernitana ocupă locul 16, cu 25 de puncte, iar în ultimele cinci meciuri de campionat a bifat o victorie, un egal şi trei înfrângeri, remiza fiind obţinută în etapa precedentă, în deplasare, 0-0 cu Sampdoria.

Echipa antrenată de Paulo Sousa, instalat pe 15 februarie 2023, nu s-a descurcat prea bine în deplasare, unde a înregistrat două victorii, patru egaluri şi şase înfrângeri, iar golgheterul echipei este Boulaye Dia, cu 8 reuşite în acest campionat.

În meciul din tur dintre cele două echipe, disputat pe 4 ianuarie 2023, Milan s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Salernitana, după golurile marcate de Rafael Leao (10) şi Sandro Tonalli (15), respectiv, Federico Bonazzoli (83).

Superbet oferă cota 1,72 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Milan - Salernitana.

AC Milan - Salernitana 1/1


Cotă 1,72


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime