Crystal Palace - Manchester City, meci contând pentru etapa a 27-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, 11 martie, de la ora 19:30, pe Selhurst Park din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 3.

Stadion de fotbalFoto: Csaba Peterdi | Dreamstime.com

Crystal Palace şi Manchester City se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 27-a din Premier League, chiar dacă cele două echipe au avut parcursuri diametral opuse în 2023.

Crystal Palace este pe locul 12, cu 27 de puncte, la doar cinci puncte peste locurile retrogradabile, şi nu a reuşit să câştige nici măcar un meci în 2023, fiind singura echipă din Premier League fără victorie în acest an, în care a bifat cinci egaluri şi patru înfrângeri în campionat, plus eliminarea din Cupa Angliei, după 1-2 acasă cu Southampton.

Echipa lui Patrick Vieira are patru victorii, cinci remize şi patru înfrângeri în partidele disputate pe teren propriu în acest sezon din Premier League, iar cel mai bun marcator al „vulturilor” în campionat este atacantul ivorian Wilfried Zaha, cu şase goluri.

Manchester City ocupă locul 2, cu 58 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Arsenal, iar în etapa precedentă a trecut pe teren propriu de Newcastle United, scor 2-0.

„Cetăţenii” au o serie de patru victorii şi o remiză în ultimele cinci partide de campionat, interval în care s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei (3-0 în deplasare cu Bristol City, locul 13 în Championship) şi au disputat prima manşă din optimile de finală ale Champions League (1-1 în deplasare cu RB Leipzig, returul este programat pe 14 martie).

Cu 66 goluri marcate, echipa lui Pep Guardiola are cea mai bună ofensiva din Premier League şi dă golgheterul campionatului, pe atacantul norvegian Erling Haaland, cu 27 de reuşite, iar în meciurile din deplasare a bifat şase victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

În meciul din tur dintre cele două echipe, disputat pe 27 august 2022, Manchester City s-a impus pe teren propriu în faţa lui Crystal Palace cu 4-2, revenind de la 0-2, după golurile marcate de Bernardo (53) şi Haaland (62, 70, 81), respectiv, Stones (4a) şi Andersen (21).

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul Pauză/Final 2/2: oaspeţii să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Crystal Palace - Manchester City.

Crystal Palace - Manchester City
2/2

Cotă
1.85

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime