Sepsi - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 29-a din campionatul României, este programat, luni, 6 martie, de la ora 20:30, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Aleksii Sidorov | Dreamstime.com

Sepsi şi CFR Cluj încheie etapa a 29-a din SuperLiga cu un meci cu implicaţii majore atât în lupta pentru primul loc, cât şi pentru ultima poziţie de play-off.

Sepsi este pe locul 6, cu 41 de puncte, cu unul singur peste FC U Craiova, dar în ultima etapă va juca în deplasare cu FCSB, dar oltenii au, teoretic, un meci mai uşor, tot în deplasare, cu Hermannstadt.

În plus, rezultatul meciului direct stabilit la „masa verde”, Sepsi - FC U Craiova 3-0, nu este definitiv, un verdict al Comisiei de Apel a FRF (păstarea deciziei Comisiei de Disciplină, rejucare sau meci pierdut de ambele echipe cu 0-3) fiind aşteptat pe 7 martie.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are o singură victorie pe teren în 2023, 2-1 în precedentul meci de acasă, cu Hermannstadt, iar în ultima etapă a pierdut fără drept de apel, 0-2 în deplasare, cu Farul Constanţa.

Sepsi n-a excelat în acest sezon în meciurile disputate pe propriul teren, unde a bifat şase victorii, trei remize şi cinci înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei este Mario Rondon, cu opt goluri înscrise în campionat.

CFR Cluj ocupă locul 2, cu 59 de puncte, cu două mai puţine decât liderul Farul Constanţa, şi ar putea reveni în postura de lider în cazul unei victorii pe terenul lui Sepsi.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a câştigat ultimele trei meciuri din campionat, pe cel mai recent, acasă, 2-1 cu UTA Arad, după ce, anterior, pierduse de două ori, 0-1 pe teren propriu cu FCSB şi 0-2 în deplasare cu Universitatea Craiova.

CFR Cluj este lider într-o ierarhie a partidelor din deplasare, cu nouă victorii, două egaluri şi trei înfrângeri, iar golgheterul echipei este Rangelo Janga, cu şase reuşite îm această stagiune din SuperLiga.

În meciul din tur, disputat pe 17 octombrie 2022, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în faţa lui Sepsi, scor 2-1, după golurile marcate de Yuri (33) şi Muhar (84), respectiv, Ciobotariu (27).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Sepsi - CFR Cluj.

Sepsi - CFR Cluj
X2
Cotă
1.50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime