FC Voluntari - FC Argeş, meci contând pentru etapa a 29-a din campionatul României, este programat, luni, 6 martie, de la ora 18:00, pe Stadionul Anghel Iordănescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FC Voluntari şi FC Argeş se întâlnesc într-un meci în care fiecare dintre cele două echipe încearcă să salveze cât se mai poate dintr-un sezon regulat sub aşteptări.

FC Voluntari este pe locul 10, cu 32 de puncte, cu trei puncte peste Hermannstadt, care ocupă prima poziţie de baraj, şi vine după două victorii consecutive în campionat, fără gol primit, 1-0 acasă cu Universitatea Craiova şi 3-0 în deplasare cu CS Mioveni.

Astfel, echipa lui Liviu Ciobotariu a oprit seria înfrângerilor din 2023, după ce ilfovenii pierduseră primele cinci partide disputate în SuperLiga, iar poziţia antrenorului redevine stabilă.

FC Voluntari nu prea s-a descurcat în meciurile de pe teren propriu din această stagiune, unde a bifat cinci victorii, trei remize şi şase înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei este Vitalie Damaşcan, cu opt goluri înscrise în campionat.

FC Argeş, care n-a câştigat nici măcar unul din cele şapte meciuri disputate în 2023, este în cădere liberă şi, cu 26 de puncte, este deja la cinci puncte distanţă de locul 12, ocupat de FC Botoşani, ultimul care asigură menţinerea în SuperLiga.

Piteştenii vin după trei înfrângeri consecutive, ultima în deplasare, 0-1 cu Universitatea Craiova, iar cea mai recentă victorie a echipei lui Marius Croitoru, 1-0 cu UTA la Arad, datează tocmai din 30 octombrie 2022.

În meciurile din deplasare, FC Argeş este una dintre cele mai slabe echipe din campionat, cu două victorii, patru egaluri şi opt înfrângeri, iar golgheterul echipei este Arnold Garita, cu nouă reuşite în acest sezon din SuperLiga.

În partida disputată în tur, pe 14 octombrie 2022, FC Argeş şi FC Voluntari au remizat la Piteşti, scor 0-0.

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul FC Voluntari - FC Argeş.

FC Voluntari - FC Argeş 1X

Cotă 1.25


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol