CFR Cluj - Lazio Roma, meci contând pentru manşa a doua din play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League, este programat, joi, 23 februarie, de la ora 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi Lazio Roma se întâlnesc în cel mai aşteptat meci al zilei de către iubitorii de fotbal din România, după ce, în prima manşă, italienii s-au impus pe Stadio Olimpico, scor 1-0 (Immobile 45+5).

CFR Cluj o aşteaptă pe Lazio Roma după victoria din meciul de campionat cu FC Argeş, de pe teren propriu, scor 3-1, în urma căreia continuă să se menţină la două puncte în urma liderului Farul Constanţa.

Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League după ce a terminat pe locul 2 o grupă câştigată de Sivasspor şi din care au mai făcut parte Slavia Praga şi Ballkani, cu trei victorii, un egal şi două înfrângeri.

În acest sezon european, CFR Cluj a pierdut un singur meci pe teren propriu, 0-1 Sivasspor, iar în rest a bifat patru victorii şi trei remize (preliminarii Champions League, preliminarii, play-off şi grupe Conference League).

„Nu ne-am calificat până aici ca să renunțăm acum! Voi alinia cel mai bun 11, nu voi menaja pe nimeni. Lazio Roma o să joace cu cea mai bună echipă, chiar credeţi că Maurizio Sarri vrea să piardă, să nu se califice mai departe?

Dacă joacă cu cea mai bună echipă, sunt favoriţi să câştige competiţia. Oricum, noi vom încerca miracolul”, a declarat Dan Petrescu.

Lazio Roma s-a impus în ultimul meci din Serie A, scor 2-0 pe terenul celor de la Salernitana, prima victorie în ultimele patru meciuri de campionat, şi este la doua puncte de locurile de Liga Campionilor.

Echipa pregătită de Maurizio Sarri a ajuns în această fază a competiţiei după ce a încheiat pe locul 3 o grupă din Europa League, după Feyenoord Rotterdam şi Midtjylland, dar înaintea lui Sturm Graz (toate echipele au avut acelaşi număr de puncte), cu două succese, două remize şi două înfrângeri.

Cele două echipe s-au mai întâlnit şi în ediţia 2019-2020 din Europa League, atunci când fiecare dintre ele s-a impus pe teren propriu, CFR Cluj cu 2-1 şi Lazio cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul CFR Cluj - Lazio Roma.

CFR Cluj - Lazio

X2
Cotă
1.28

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol