​FC U Craiova - Voluntari, meci contând pentru etapa a 26-a din campionatul României, este programat, luni, 20 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Esra Keskin Senay | Dreamstime.com

FC U Craiova şi Voluntari se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 26-a din SuperLiga, obiectivul ambelor echipe fiind de a termina sezonul regulat cât mai departe de locurile de baraj şi de cele retrogradabile.

FC U Craiova este pe locul 8, cu 30 de puncte, şi dacă verdictul de la meciul cu Sepsi, 0-3 la „masa verde”, nu va fi întors are şanse infime de a mai prinde un loc de play-off.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli vine după victoria din Giuleşti, 2-1 cu Rapid, precedată de un alt succes, 5-0 acasă cu U Cluj, şi rămâne cu obiectivul de a câştiga play-out-ul, lucru care oferă şansa accederii în UEFA Conference League.

Oltenii lui Adrian Mititelu n-au prea fost „lei” acasă, acolo unde au bifat cinci victorii, două egaluri şi cinci înfrângeri, iar golgheterii echipei sunt Baeten, Bahassa, Chiţu, Ganea şi Sidibe, fiecare cu câte trei reuşite în acest campionat.

Voluntari are 26 de puncte şi se află în zona periculoasă a clasamentului, pe locul 12, departe de poziţiile de play-off, acolo unde echipa lui Liviu Ciobotariu a ajuns în stagiunea precedentă din SuperLiga.

Ilfovenii au pierdut toate cele patru meciuri disputate în 2023, iar după deplasarea din Bănie vor juca acasă cu cealaltă echipă din Craiova, fiind şanse mari ca seria neagră să continue.

Voluntari nu este o specialistă a meciurilor din deplasare, de unde a adus 11 puncte (două victorii, cinci remize şi cinci înfrângeri), iar cel mai bun marcator al echipei este Vitalie Damaşcan, cu şapte reuşite în acest sezon.

În partida din tur, disputată pe 16 septembrie 2022, Voluntari s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la FC U Craiova, scor 1-0, graţie golului marcat de Droppa (45), iar în Cupa României, într-un meci jucat pe 10 noiembrie 2022, au câştigat oltenii cu 1-0, după reuşita lui Chiţu (6).

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul FC U Craiova - Voluntari.

FC U Craiova - Voluntari 1X

Cotă 1.25


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime