​Botoşani - Sepsi, meci contând pentru etapa a 26-a din campionatul României, este programat, luni, 20 februarie, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Botoşani şi Sepsi se întâlnesc într-un meci din etapa a 26-a din SuperLiga care se poate dovedi decisiv în ceea ce priveşte lupta pentru accederea în play-off, obiectiv pe care ambele echipe şi l-au fixat la startul sezonului 2022-2023.

Botoşani este pe locul 10, cu 30 de puncte, la şapte puncte în urma lui Sepsi, ocupanta poziţiei a şasea, ultima care asigură participarea în play-off, şi vine după o înfrângere, 1-3 pe terenul celor de la UTA, care a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive fără gol primit, 1-0 cu Universitatea Craiova (a), 2-0 cu FC Argeş (d) şi 5-0 cu Petrolul (a).

Echipa antrenată acum de Flavius Stoican are probleme mari pe teren propriu, unde a câştigat patru meciuri, a remizat de cinci ori şi a pierdut trei partide, iar cel mai bun marcator al moldovenilor este Sebastian Mailat, cu 10 goluri în acest sezon din SuperLiga.

Sepsi ocupă locul 6, cu 37 de puncte, cu patru puncte mai multe decât următoarea clasată, Petrolul, şi în 2023 are o singură victorie, cea de la „masa verde” cu FC U Craiova, pe lângă două egaluri şi o înfrângere.

În meciurile din deplasare, echipa antrenată de Cristiano Bergodi este una dintre cele mai bune ale campionatului, cu cinci succese, patru remize şi trei înfrângeri, iar golgheterul covăsnenilor este Mario Rondon, cu opt reuşite.

În partida din tur, disputată la Sf. Gheorghe pe 17 septembrie 2022, Sepsi a făcut scorul campionatului cu Botoşani, scor 7-0, după golurile marcate de Rondon (24, 45+1), I. Gheorghe (66), Golofca (71), Achahbar (75) şi Tudorie (83, 90+1).

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Botoşani - Sepsi.

Botoşani - Sepsi 1X

Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol