Sassuolo - Napoli, meci contând pentru etapa a 23-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 17 februarie, de la ora 21:45, pe Citta del Tricolore din Reggio Emilia, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1.

Stadion de fotbalFoto: Aleksii Sidorov | Dreamstime.com

Sassuolo şi Napoli, două echipe în formă, deschid etapa a 23-a din Serie A cu un meci deschis oricărui rezultat.

Sassuolo, locul 15 cu 24 de puncte, cu şapte puncte peste linia retrogradării, vine după patru meciuri în care a obţinut două victorii uriaşe, 5-2 cu Milan (d) şi 2-0 cu Atalanta (a), pe lângă alte două egaluri, ambele în deplasare, 1-1 cu Monza şi 2-2 cu Udinese.

Pe teren propriu, echipa pregătită de Alessio Dionisi a avut evoluţii oscilante şi a bifat patru victorii, două remize şi patru înfrângeri, iar cel mai bun marcator în acest sezon din Serie A este mijlocaşul Davide Fratessi, cu cinci reuşite.

Napoli este lider detaşat în Serie A, cu 59 de puncte, cu 15 puncte mai multe decât a doua clasată, Inter Milano, iar titul este tot mai aproape pentru echipa pregătită de Luciano Spalletti.

După înfrângerea de pe terenul lui Inter Milano, Napoli a bifat şase vitorii consecutive în campionat, interval în care a fost însă eliminată surprinzător din Cupa Italiei, scor 2-2 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 4-5 după penalty-uri, acasă, cu Cremonese.

„Gli Azzurri” au mers aproape perfect în partidele din deplasare, unde au bifat nouă succese, un egal şi o înfrângere, iar golgheterul echipei şi al campionatului este atacantul nigerian Victor Osimhen, cu 17 reuşite.

Cu titlul aproape adjudecat, Napoli se concentrează mai mult pe UEFA Champions League şi pleacă favorită în „dubla” cu Eintracht Frankfurt din optimile de finală ale competiţiei (21 februarie turul, în deplasare, şi 15 martie returul, acasă).

Ultimul meci dintre Sassolo şi Napoli s-a disputat pe 29 octombrie 2022, în tur, pe San Paolo, unde napoletanii s-au impus cu 4-0, graţie golurilor marcate de Osimhen 4, 19, 77 şi Kvaratskhelia 36.

Superbet oferă cota 1,57 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Sassuolo - Napoli.

Sassuolo - Napoli

2
Cotă

1.57

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime