​Braga - Benfica, meci contând pentru sferturile de finală din Cupa Portugaliei, este programat, joi, 9 februarie, de la ora 22:30, pe Estadio Municipal, şi va fi transmis live stream pe superbet.ro.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Braga şi Benfica se întâlnesc în cel mai tare meci al acestei faze a competiţiei, într-o singură manşă eliminatorie, ambele echipe fiind clasate în acest moment pe podium în Primeira Liga.

Braga este pe locul 3 în campionat după 19 meciuri, cu 43 de puncte, la două puncte în urma lui Porto şi la 10 în urma liderului Benfica, dar „vulturii” au disputat 20 de partide.

Echipa antrenată de fostul ei fundaş central Arthur Jorge vine după patru victorii şi o înfrângere (ruşinoasă, ce-i drept, 0-5 în deplasare cu Sporting) în ultimele cinci meciuri din Primeira Liga.

În Cupa Portugaliei, Braga a trecut până acum cu 2-1 în deplasare de Felgueiras (liga a patra), în turul trei, cu 2-1 acasă de Moreirense (liga a doua), în 16-imile de finală, şi cu 3-2 acasă de Vitoria Guimaraes (locul 6 în Primeira Liga), în optimile de finală.

Benfica este lider în campionat, cu 53 de puncte după 20 de etape, şi vine după patru victorii şi un egal (acasă, cu Sporting, scor 2-2) în ultimele cinci partide din Primeira Liga.

Echipa antrenată de Roger Schmidt, care în stagiunea precedentă a terminat pe locul 3, este calificată şi în optimile de finală din UEFA Champions League, unde va disputa o „dublă” cu Club Brugge (a câştigat o grupă cu Paris Saint Germain, Juventus şi Maccabi Haifa).

Benfica a ajuns în această fază din Cupa Portugaliei după ce a trecut cu 1-1 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 5-3 după penalty-uri, de Caldas (liga a patra), în turul trei, cu 1-0 de Estoril (locul 14 în Prim

În ultimul meci direct dintre cele două echipe, disputat pe 30 decembrie 2022, Braga s-a impus în faţa celor de la Benfica, pe teren propriu, cu 3-0, graţie golurilor marcate de Abel Ruiz (2) şi Ricardo Horta (32, 70).

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Braga - Benfica.

Braga - Benfica GG


Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol