​Verona - Lazio, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 6 februarie, de la ora 19:30, pe Stadio Marc’Antonio Bentegodi, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Verona şi Lazio se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 21-a din Serie A, cele două echipe fiind în luptă pentru obiective diferite.

Verona este pe locul 18, cu doar 13 puncte, în ciuda parcursului bun din 2023, cu două victorii, două remize şi o înfrângere (pe terenul lui Inter) în cele cinci meciuri de campionat disputate în acest an.

Chiar şi aşa, distanţa până la primul loc salvator este destul de mare, mai ales că echipa antrenată de Marco Zaffaroni are trei victorii şi şapte înfrângeri în cele 10 meciuri disputate în această stagiune pe teren propriu.

Lazio a acumulat 38 de puncte şi are şanse mari de a prinde la finalul sezonului un loc de UEFA Champions League, deşi în acest an a fost departe de aşteptări, cu două victorii, două egaluri şi o înfrângere în cele cinci partide de campionat.

Echipa pregătită de Maurizio Sarri a pierdut ultimul meci, 0-1 în deplasare cu Juventus, fiind eliminată, astfel, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ştefan Radu (36 de ani), liderul prezenţelor în tricoul lui Lazio, atât în Serie A (348), cât şi în toate competiţiile (426), şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon, după 15 ani petrecuţi la gruparea din Roma, în care a cucerit de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa.

„Au trecut foarte mulţi ani, nici nu ştiu cum. Am câteva regrete, e normal, dar momentele bune le depăşesc pe cele rele. La finalul anului trecut am decis că acesta va fi ultimul meu sezon. Pot să confirm, după câteva luni, că a venit timpul să spun la revedere fotbalului”, a spus Ştefan Radu.

În meciul tur dintre cele două echipe, disputat pe 11 septembrie 2022, Lazio s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Verona, prin golurile marcate de Immobile 68 şi Luis Alberto 90+5.

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Verona - Lazio.

Verona - Lazio
X2
Cotă
1.30

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol