​CFR Cluj - FCSB, meci contând pentru etapa a 24-a din campionatul României, este programat, duminică, 5 februarie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 24-a din SuperLiga, într-un meci care poate influenţa în mare măsură şansele celor două echipe la câştigarea campionatului.

CFR Cluj este lider, cu 50 de puncte, cu două puncte mai multe decât a doua clasată, Farul Constanţa, iar în cele două etape din 2023 a bifat două victorii fără să primească gol, ambele în deplasare, 3-0 cu „marinarii” lui Gică Hagi şi 1-0 cu FC Voluntari.

Ardelenii au opt victorii şi trei înfrângeri în cele 11 meciuri disputate în acest sezon pe teren propriu, iar cei mai buni marcatori ai echipei în campionat sunt Cristi Manea, Cephas Malele, Rangelo Janga şi Karlo Muhar, fiecare cu câte patru goluri.

„Toate meciurile cu FCSB au fost grele. Va fi un meci strâns, care se va decide la micile detalii, va fi o partidă de intensitate maximă. Va fi un meci care merită văzut. Terenul arată bine acum. Am înțeles că va ninge în fiecare zi, sperăm să nu ningă tare”, a spus Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

FCSB ocupă locul 4, cu 41 de puncte, cu nouă puncte mai puţine decât liderul CFR Cluj, şi vine după o victorie şi o înfrângere în cele două etape din acest an, 1-0 cu Hermannstadt (d) şi 2-3 cu Farul Constanţa (a).

Şase victorii, o remiză şi patru înfrângeri are FCSB în cele 11 meciuri disputate în acest sezon în deplasare, iar golgheterul echipei şi al campionatului este italianul Andrea Compagno, cu 14 reuşite.

„Orice se poate întâmpla. Un meci egal ar fi bun, am mai conta. Dacă mâncăm bătaie, nu mai... se fac 12 puncte, şase diferenţă în play-off. Nu mai ai cum să mai speri la titlu, te gândeşti doar la cupele europene”, a spus Gigi Becali.

În meciul tur, disputat pe 15 decembrie 2022, CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la FCSB pe Arena Naţională, scor 1-0, graţiei golului marcat de Janga în minutul 69.

Superbet oferă cota 1,75 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să obţină victoria în meciul CFR Cluj - FCSB.

CFR Cluj - FCSB PsF1


Cotă 1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol