​Betis Sevilla - Barcelona, meci restant contând pentru etapa a 17-a din campionatul Spaniei, este programat, miercuri, 1 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio Benito Villamarin, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Betis Sevilla şi Barcelona se întâlnesc într-un meci care a fost amânat deoarece ambele echipe au participat la data respectivă la Supercupa Spaniei, disputată sub formă de turneu final la Riad, în Arabia Saudită.

Cele două echipe s-au întâlnit în semifinale, pe 12 ianuarie, iar Barcelona a trecut de Betis Sevilla, scor 1-1 după 90 de minute, 2-2 după 120 de minute şi 4-2 după executarea loviturilor de departajare (catalanii aveau să cucerească trofeul după 3-1 în finală cu Real Madrid).

Betis Sevilla este pe locul 6 în campionat, cu 31 de puncte după 18 meciuri, la doar trei puncte în urma lui Atletico Madrid, echipă aflată pe locul 4, ultimul care asigură prezenţa în ediţia viitoare a UEFA Champions League.

În cele trei meciuri de campionat disputate în 2023, toate în deplasare, echipa antrenată de Manuel Pellegrini a bifat două victorii şi o înfrângere, 2-1 cu Rayo Vallecano, 0-1 cu Espanyol şi 1-0 cu Getafe.

În această perioadă, Betis Sevilla a fost eliminată din Cupa Spaniei, scor 1-1 după 90 de minute, 2-2 după 120 de minute şi 2-4 după executarea loviturilor de departajare, cu Osasuna, pe teren propriu.

Barcelona ocupă locul 1 în LaLiga, cu 47 de puncte după 18 partide, având cinci puncte peste a doua clasată, marea rivală Real Madrid, iar în cele trei meciuri de campionat disputate în acest an a câştigat de fiecare dată, fără să primească gol, 1-0 cu Atletico Madrid (d), 1-0 cu getafe (a) şi 1-0 cu Girona (d).

Pe lângă cucerirea Supercupei Spaniei, echipa pregătită de Xavi s-a calificat şi în semifinalele Copei del Rey, după 1-0 pe Camp Nou cu Real Sociedad, şi va disputa o „dublă” contra lui Real Madrid pentru un loc în marea finală.

Altfel, deşi suspendat în ultimele trei meciuri din LaLiga, Robert Lewandowski ramâne golgheterul echipei şi al campionatului, cu 13 reuşite.

În campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile în stagiunea precedentă, când fiecare s-a impus pe terenul adversarei, Betis Sevilla în tur cu 1-0 şi Barcelona în retur cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Betis Sevilla - Barcelona.

Betis Sevilla - Barcelona GG


Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol