Ca de obicei, Magnumbet îţi oferă cele mai bune cote la pariuri şi pentru Cupa Angliei, competiţie care programează, în 16-imile de finală, derby-ul Manchester City - Arsenal, vineri, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, transmis în direct de Pro Arena.

Cupa Angliei are cele mai bune cote la MagnumbetFoto: Magnumbet

Manchester City şi Arsenal se întâlnesc în cel mai tare meci al 16-imilor de finală din FA Cup, cu doar trei săptămâni înainte de duelul direct din Premier League, programat la Londra, care poate fi în mare măsură decisiv în lupta pentru titlul de campioană.

Manchester City, locul 2 în campionat după 20 de partide, cu 45 de puncte, cu cinci în urma liderului Arsenal, care are însă un meci mai puţin disputat, vine după o victorie concludentă în Premier League, 3-0 pe teren propriu cu Wolverhampton, pe care speră să o repete în faţa „tunarilor”, pronostic 1 pentru care Magnumbet oferă cota 1,82.

„Cetăţenii” au câştigat ultimele cinci meciuri directe cu Arsenal, iar cu Pep Guardiola pe banca tehnică s-au impus în 13 meciuri din totalul de 16 (au mai fost două remize şi o înfrângere). De altfel, Arsenal s-a impus ultima oară pe Etihad Stadium în 2015, în Premier League, scor 2-0, nici măcar unul dintre fotbaliștii care au evoluat în acel joc nefiind acum în loturile celor două echipe.

Manchester City s-a impus în ultimele nouă partide din Cupa Angliei disputate pe teren propriu, în fiecare dintre ele reuşind să marcheze cel puţin trei goluri (40 în total).

Arsenal este lider în campionat, cu 50 de puncte după 19 meciuri, cu cinci mai multe decât Manchester City, care are o partidă disputată în plus, şi merge pe Etihad Stadium după victoria imensă din derby-ul cu Manchester United, de pe teren propriu, scor 3-2.

„Tunarii” au câştigat ultimele patru meciuri cu Manchester City din FA Cup, iar Mikel Arteta speră să continue această serie, pronostic 2 pentru care Magnumbet oferă cota 4,10.

Manchester City a câştigat de şase ori Cupa Angliei, ultima oară în 2019, 6-0 în finala cu Watford de pe Wembley, în timp ce Arsenal are în palmares 14 trofee (record), ultimul cucerit în 2020, după un ultim act cu Chelsea, scor 2-1, tot pe Wembley.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară pe 1 ianuarie 2022, în returul ediţiei trecute din Premier League, când Manchester City s-a impus pe terenul lui Arsenal cu 2-1, goluri marcate de Mahrez 57p, Rodri 90+3, respectiv, Saka 31.

Alte cote interesante propuse de Magnumbet pentru meciul Manchester City - Arsenal: 1,63 pentru pronosticul GG (amble echipe marchează), 1,62 pentru pronosticul peste 2,5 (cel puţin trei goluri marcate în meci), 1,78 pentru pronosticul PsFX (rezultat de egalitate la pauză sau la finalul celor 90 de minute).