Aşa cum te-a obişnuit, Magnumbet îţi aduce din nou cele mai bune cote, inclusiv pentru campionatul Germaniei, care programează, miercuri, 25 ianuarie, de la ora 21:30, pe Europa Park Stadion, derby-ul de clasament Freiburg - Frankfurt, contând pentru etapa a 17-a şi transmis în direct de Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Magnumbet creşte cotele pentru BudesligaFoto: Magnumbet

Freiburg şi Frankfurt se întâlnesc într-un inedit derby al etapei a 17-a din Bundesliga, statut dat de poziţiile celor două echipe în clasament, care vine cu provocări uriaşe pentru amatorii de pariuri sportive.

Freiburg, locul 4 după 16 etape, cu 30 de puncte, la egalitate cu ocupantele poziţiilor 2 şi 3, Frankfurt şi, respectiv, Union Berlin, vine după cel mai dur eşec din acest sezon, 0-6 în deplasare cu VfL Wolfsburg.

Trupa antrenată de Christian Streich speră să se revanşeze în faţa suporterilor cu o victorie, pronostic 1 pentru care Magnumbet oferă cota 2,60, mai ales că în meciurile de acasă are o serie bună, cu cinci victorii, un egal şi o înfrângere în şapte meciuri.

Frankfurt, locul 2 după 16 etape, tot cu 30 de puncte, are avantajul golaverajului faţă de celelalte două echipe cu care este la egalitate (Union Berlin şi Freiburg), şi vine după o victorie confortabilă pe teren propriu, 3-0 cu Schalke, chiar dacă ultimele două goluri au venit după minutul 80.

Echipa pregătită de Oliver Glasner are ca obiectiv în acest an o nouă clasare în primele patru locuri, iar pentru asta trebuie să scoată un rezultat pozitiv în deplasarea de la Freiburg, egal sau victorie, pronostic X2 pentru care Magnumbet oferă cota 1,52.

Frankfurt este a doua cea mai bună echipă în deplasare din Bundesliga, după liderul Bayern Munchen, cu patru victorii, două remize şi o înfrângere în şapte partide.

În stagiunea precedentă din Bundesliga, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând pe terenul adversarei, Frankfurt în tur cu 2-0 şi Freiburg în retur cu 2-1 (Freiburg nu s-a mai impus împotriva lui Frankfurt pe teren propriu din 2019, când câştiga cu 1-0).

Alte cote interesante oferite de Magnumbet pentru partida Freiburg - Frankfurt sunt: 1,62 pentru pronosticul GG (ambele echipe marchează), 1,67 pentru pronosticul PsFX (rezultat de egalitate la pauză sau la final) şi 1,75 pentru pronosticul peste 2,5 (cel puţin trei goluri marcate în meci).