​Bayern Munchen - FC Koln, meci contând pentru etapa a 17-a din campionatul Germaniei, este programat, marţi, 24 ianuarie, de la ora 21:30, pe Allianz Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bayern Munchen şi FC Koln se întâlnesc în meciul de deschidere al etapei a 17-a din Bundesliga, ultima a turului de campionat.

Bayern Munchen, liderul la zi al campionatului german, are 35 de puncte după 16 etape, cu cinci puncte mai multe decât următoarele clasate, Frankfurt, Union Berlin şi Freiburg, care au câte 30 de puncte.

Echipa lui Julian Nagelsmann a remizat în etapa precedentă pe terenul lui RB Leipzig, scor 1-1, primul pas greşit după o serie de şase victorii consecutive în campionat.

Cu 50 de goluri marcate şi 14 primite, Bayern Munchen are atât cel mai bun atac, cât cea bună apărare din Bundesliga, iar golgheterul echipei este Jamal Musiala, cu nouă reuşite în acest sezon de campionat.

Bayern Munchen este invincibilă pe teren propriu, unde a bifat cinci victorii şi două rezultate de egalitate, golaverajul fiind 26-6.

FC Koln ocupă locul 11 după 16 etape, cu 20 de puncte, cinci peste ultimele trei poziţii ale clasamentului, direct retrogradabile, şi vine după o victorie uluitoare, 7-1 pe teren propriu pe Werder Bremen.

Echipa este antrenată din vara anului 2021 de Steffen Baumgart, un fost atacant cu sute de meciuri în primele două ligi ale Germaniei, care a reuşit în sezonul trecut să o readucă pe FC Koln în cupele europene după o pauză de cinci ani („ţapii” au terminat pe locul 7 şi au evoluat în UEFA Conference League).

În meciurile din deplasare din acest sezon, FC Koln a bifat o victorie, trei remize şi patru înfrângeri, iar cei mai buni marcatori în campionat sunt Steffen Tigges şi Florian Kainz, fiecare cu câte cinci reuşite.

În stagiunea precedentă din Bundesliga, Bayern Munchen s-a impus în ambele partide cu FC Koln, 3-2 în tur, pe teren propriu, şi 4-0 în retur, în deplasare.

Superbet oferă cota 1,57 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să să obţină victoria în meciul Bayern Munchen - FC Koln.

Bayern Munchen - FC Koln 1/1

Cotă 1.57


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol