​Inter - Empoli, meci contând pentru etapa a 19-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 23 ianuarie, de la ora 21:45, pe San Siro din Milano, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 şi Prima Sport 3.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inter şi Empoli se întâlnesc într-un meci din ultima etapă a turului din Serie A, din posturi diferite: gazdele nu au renunţat la lupta pentru titlu, iar oaspeţii nu sunt foarte departe de zona retrogradării.

Inter, locul 3 după 18 etape, cu 37 de puncte, la 13 puncte în urma liderului Napoli (care are un meci mai mult disputat), vine după patru victorii şi o remiză în precedentele cinci partide de campionat.

În această perioadă, echipa lui Simone Inzaghi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, 2-1 acasă după prelungiri cu Parma, dar, cel mai important, a câştigat Supercupa Italiei, 3-0 cu Milan la Riad, în Arabia Saudită.

Inter are un parcurs impresionant pe teren propriu, cu 24 de puncte obţinute din 27 posibile (opt victorii şi o înfrângere, 1-2 cu Roma), iar cel mai bun marcator al echipei în Serie A este Lautaro Martinez, cu nouă goluri marcate.

Empoli, locul 12 după 18 etape, cu 22 de puncte, cu 10 puncte peste ultimele trei poziţii (toate retrogradabile direct), merge la Milano după o serie excelentă în ultimele cinci meciuri de campionat, în care a bifat trei victorii şi două rezultate de egalitate.

Echipa antrenată de Paolo Zanetti nu se va baza la acest meci pe Răzvan Marin, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, fotbalist aflat în formă maximă, cu gol şi pasă de gol în ultimele două partide din Serie A.

Al treilea cel mai bine cotat jucător din lotul lui Empoli (nouă milioane de euro), internaţionalul român este împrumutat până la finalul sezonului de la Cagliari, când poate fi transferat definitiv pentru şapte milioane de euro.

În stagiunea precedentă din Serie A, Inter a câştigat ambele meciuri cu Empoli, 4-2 acasă şi 2-0 în deplasare, dar s-a impus şi în partida din Cupa Italiei, 3-2 pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Inter - Empoli.

Inter - Empoli 1

Cotă 1.28


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol