Arsenal - Manchester United, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul Angliei, este programat, duminică, 22 ianuarie, de la ora 19:30, pe Emirates Stadium din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Arsenal şi Manchester United se întâlnesc într-unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a 21-a din Premier League, cele două echipe fiind după mai mulţi ani în luptă directă pentru primele locuri.

Arsenal este lider, cu 47 de puncte după 18 meciuri, şi vine după o serie de patru victorii şi un egal în ultimele cinci partide de campionat, interval în care s-a calificat şi în 16-imile de finală ale Cupei Angliei (3-0 pe terenul lui Oxford United, echipă de liga a treia).

Echipa lui Mikel Arteta este neînvinsă în acest sezon pe teren propriu, unde a bifat şapte victorii şi o remiză, iar cel mai bun marcator al „tunarilor” este Martin Odegaard, cu 8 goluri marcate în Premier League.

În cel mai recent meci, Arsenal s-a impus pe terenul lui Tottenham în North London Derby, scor 2-0, şi păstrează o distanţă importantă faţă de urmăritoarele sale, în condiţiile în care are şi un meci mai puţin disputat (restanţa cu Everton din etapa a 7-a, pe teren propriu).

Manchester United vine la Londra după patru victorii şi o remiză în ultimele cinci partide din Premier League, interval în care s-a calificat atât în semifinalele Cupei Ligii (3-0 acasă cu Charlton Athletic, echipă de liga a treia), cât şi în 16-imile de finală ale Cupei Angliei (3-1 pe teren propriu cu Everton).

În cel mai recent meci, restanţa cu Crystal Palace din etapa a 7-a, din deplasare, echipa lui Erik ten Hag a terminat la egalitate, 1-1, primind gol în prelungiri, rezultat care a întrerupt o serie de nouă victorii consecutive în toate competiţiile.

În deplasare, „diavolii” au câştigat de cinci ori, au remizat o dată şi au pierdut de trei ori în actuala stagiune din Premier League, iar golgheterul echipei în campionat este Marcus Rashford, cu nouă goluri marcate.

În ultimul meci direct dintre cele două echipe, disputat în tur, pe 4 septembrie 2022, Manchester United s-a impus în faţa lui Arsenal, pe Old Trafford, cu 3-1, goluri marcate de Antony 36, Rashford 66, 75, respectiv, Saka 60.

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Arsenal - Manchester United.

Arsenal - Manchester United GG


Cotă 1.67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol