Crystal Palace - Manchester United, meci restant contând pentru etapa a 7-a din campionatul Angliei, este programat, miercuri, 18 ianuarie, de la ora 22:00, pe Selhurst Park din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crystal Palace şi Manchester United se întâlnesc într-o restanţă a etapei a 7-a din Premier League, rundă amânată integral după decesul Reginei Elisabeta a II-a din 8 septembrie 2022.

De altfel, peste doar două etape, Manchester United şi Crystal Palace se vor întâlni din nou în campionat, de data aceasta pe Old Trafford.

Crystal Palace, locul 12 în clasament, cu 22 de puncte după 18 meciuri, a pierdut toate partidele din 2023, două în campionat, 0-4 cu Tottenham (a) şi 0-1 cu Chelsea (d), şi unul în Cupa Angliei, 1-2 cu Southampton (a).

Echipa antrenată de Patrick Vieira a bifat o singură victorie în ultimele cinci partide din Premier League şi mai are acum doar şapte puncte peste locurile retrogradabile.

Golgheterul lui Crystal Palace în campionat este Wilfried Zaha, cu şase reuşite, dar londonezii au una dintre cele mai slabe ofensive din Premier League, cu doar 17 goluri marcate (doar patru echipe stau mai prost la acest capitol).

Manchester United este pe locul 4, cu 38 de puncte după 18 partide, la nouă puncte în urma liderului Arsenal, şi ar putea urca pe poziţia secundă în cazul unei victorii sau pe a treia treaptă a podiumului cu un egal.

Echipa antrenată de Erik ten Hag vine după victoria uriaşă din derby-ul local cu Manchester City, scor 2-1 pe Old Trafford, şi după şapte victorii consecutive în toate competiţiile, dintre care cinci în Premier League.

Înainte de succesul din Manchester Derby, „diavolii” s-au calificat în 16-imile de finală ale FA Cup, după 3-1 cu Everton (a) şi în semifinalele EFL Cup, după 3-0 cu Charlton Athletic (a).

Marcus Rashford, cel mai bun marcator al lui Manchester United în acest sezon de Premier League (opt reuşite), a înscris în ultimele nouă meciuri desfășurate pe teren propriu în toate competiţiile, egalând perfromanţa din 1959, stabilită de Dennis Viollet, şi are șansa să doboare acest record dacă va marca şi în al zecelea meci de acasă, cu Reading, în FA Cup, pe 28 ianuarie.

În sezonul precedent, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare dintre ele reuşind să se impună pe propriul teren cu acelaşi scor, 1-0, Manchester United în tur (5 decembrie 2021) şi Crystal Palace în retur (22 mai 2022).

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Crystal Palace - Manchester United.

Crystal Palace - Manchester United
X2
Cotă
1.25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol