CSM Bucureşti - Odense, meci contând pentru etapa a 11-a a Grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin, este programat, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Capitală, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de handbalFoto: Anke Waelischmiller/Sven Simon / AFP / Profimedia

CSM Bucureşti şi Odense, două echipe în formă maximă, se întâlnesc într-un meci care poate fi decisiv pentru calificarea directă în sferturile de finală ale EHF Champions League.

CSM Bucureşti este pe primul loc în Grupa A, cu 17 puncte după 10 etape (se acordă două puncte la victorie şi unul la egal), adunate după opt succese, o remiză (cu Bietigheim, acasă) şi o înfrângere (cu Kristiansand, în deplasare).

„Tigroaicele” antrenate de Adi Vasile sunt urmate în clasament de Kristiansand, 15 puncte, şi Odense, 14 puncte, cele trei echipe urmând a lupta cel mai probabil pentru primele două poziţii, calificabile direct în „sferturi” (locurile 3-6 din cele două grupe vor juca un play-off pentru a accede în această fază eliminatorie).

CSM Bucureşti a înscris 316 goluri în actuala stagiune a Ligii Campionilor şi are cel mai bun atac din Grupa A, la egalitate cu Kristiansand, în timp ce Cristina Neagu este cea mai bună marcatoare din competiţie, cu 75 de reuşite.

„Aşteptăm cu nerăbdare să întâlnim un adversar bun precum este Odense. Cred că va fi un joc foarte interesant datorită calităţii care se regăseşte la ambele echipe. Jucăm acasă şi suntem foarte încântaţi să simţim din nou sprijinul fanilor noştri”, a declarat Adi Vasile.

CSM Bucureşti mai are de jucat, după acest meci cu Bietigheim (d), Brest (a) şi Krim Ljubljana (d).

Odense, locul 3 în grupa A, cu 14 puncte, vine la Bucureşti după şase victorii consecutive şi are şanse mari de a accede direct în sferturile de finală ale competiţiei.

Echipa antrenată de Ulrik Kirkely se bazează în primul rând pe Mie Hojlund, cea mai bună marcatoare de la Odense, cu 45 de goluri în acest sezon, dar şi pe portăriţa Althea Reinhardt, cu 118 mingi apărate (daneza are un procentaj de 35%, lider fiind norvegiana Marie Davidsen, de la CSM Bucureşti, cu 38%).

După partida de la Bucureşti, Odense va mai juca împotriva lui Kristiansand (a), Banik Most (d) şi Ferencvaros (a).

Meciul din Sala Polivalentă reprezintă a doua întâlnire dintre cele două echipe, după ce, în tur, CSM Bucureşti s-a impus pe terenul celor de la Odense, în Danemarca, scor 31-27.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CSM Bucureşti - Odense.

CSM Bucureşti - Odense 1

Cotă 1.42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol